Rămâi conectat

Ştirea zilei

SURSE| Cosmina Maria Mariș, favorită pentru postul de subprefect al județului Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marea „cursă” pentru postul de subprefect al județului Alba s-ar putea în sfârșit să aibă un câștigător, sub forma unui membru al partidului PLUS.

Potrivit surselor ziarulunirea.ro, Mariș Cosmina-Maria este marea favorită pentru ocuparea acestui post.

Această numire ar putea fi văzută ca și o „compensație”, întrucât partidul PLUS nu a primit alte funcții semnificative în județ, cu excepția celei de la Primăria Lupșa.

Inițial, propunerea de subprefect al județului din partea alianței USR-PLUS a fost cea a lui Marius Nicoară, care a fost nevoit să renunțe la această cursă. Astfel, despre doamna Cosmina Maria Mariș se poate spune că are în sfârșit un profil de candidat pentru acestă funcție, potrivit principiilor susținute de partidul său.

Potrivit CV-ului său, Mariș Cosmina-Maria este licențiată în Drept și în Asistența Socială, ambele în urma absolvirii Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Din anul 2016 și până în prezent, aceasta a activat ca și Inspector de Specialitate în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea