Rămâi conectat

Ştirea zilei

SURSE| Când se va deschide cel de-al treilea magazin LIDL din Alba Iulia. Clădirea și parcarea supermarketului, finalizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cel mai nou supermarket care urmează să fie deschis în Alba Iulia, LIDL-ul din zona cartierului Cetate, își va deschide porțile pentru clienții săi în curând.

Cu clădirea și parcarea magazinului finalizate, cel de-al treilea supermarket al grupului german este așteptat să își servească clienții în data de 17 decembrie, potrivit surselor ziarulunirea.ro.

Noul supermarket LIDL va avea o suprafață de 2306,5 mp, iar conceptul de funcționare grupează mai multe zone principale: sala de vânzare, dependințele destinate clienților, depozitul de aprovizionare marfă, încăperile tehnice și administrative.

Construcția va fi prevăzută cu 155 de locuri de parcare, din care 6 locuri de tip mamă și copilul și 2 locuri pentru persoane cu handicap. În zona în care va fi ridicat noul Lidl mai funcționează alte două supermarket-uri, Profi și Kaufland.

Accesul auto și pietonal se va realizeaza din B-dul Revoluţiei, str. Alcalla de Henares și Calea Moţilor. Parcajele se vor amenaja în incinta proprie. Reamintim că primul magazin LIDL din Alba Iulia s-a deschis în 2013 și este situat pe strada Lalelelor, iar în în lua septembrie 2018, Consiliul Local a aprobat construirea celui de-al doilea supermarket al firmei care a fost inaugurat pe 5 noiembrie, în centrul municipiului Alba Iulia, în zona Pieței Sifor.

Aici construcția are două etaje, și un număr minim de 100 locuri de parcare. Potrivit documentației, la parterul construcției funcționează magazinul propriu-zis, iar etajele sunt ”populate” cu birouri, discounterul german Lidl  mutându-și aici activitatea regională.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea