Rămâi conectat

Ştirea zilei

SURSE Călin Popescu Tăriceanu își va încheia campania prezidențială pentru Transilvania la Alba Iulia, printr-o manifestare de proporții

Dragoş Suciu

Publicat

în

Călin Popescu Tăriceanu a ales județul Alba pentru organizarea evenimentului de final al campaniei electorale pentru Transilvania. Potrivit unor surse evenimentul va fi organizat în 29 octombrie, la Pavilionul Mercur. 

Tariceanu01

Călin Popescu Tăriceanu a ales Alba Iulia ca simbol al Marii Uniri. De altfel, județul Alba a avut cea mai mare reprezentativitate în Guvern, în perioada 2004-2008, când premier a fost Tăriceanu. La eveniment sunt invitați circa 1.500 – 2.000 de simpatizanți și membri PLR din Cluj, Sibiu, Mureș, Brașov și posibil zona Banat, respectiv Crișana.

Manifestarea se va termina cu un program artistic, posibili invitați: cântăreți de muzică populară sau ușoară.

Pavilionul Mercur se află pe DN1, la ieșire din Alba Iulia, spre Sebeș.

Sursele noastre spun că alte două evenimente asemănătoare vor mai fi organizate la Bacău, pentru Moldova și în București, pentru simpatizanții din sudul țării.

Călin Popescu Tăriceanu susține că este singurul, din cei 14 candidați care are un proiect de țară, România a 7-a putere a Uniunii Europene.

Președintele Senatului candidează independent la alegerile prezidențiale, dar este susținut de Partidul Liberal Reformator al cărui președinte este.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 16 APRILIE 2024: 551 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 16 APRILIE 2024: 551 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea