Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Surprize neplăcute. Angajații BEC și-au găsit rudele moarte pe listele de semnături ale candidaților la președinție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Surprize neplăcute. Angajații BEC și-au găsit rudele moarte pe listele de semnături ale candidaților la președinție. Semnături falsificate pentru alegerile prezindețiale. 

Apar informații halucinante în scandalul semnăturilor falsificate pentru alegerile prezidențiale. Listele mai multor candidați au fost anulate de BEC după ce angajații au constatat că ar exista semnături false. CCR i-a reintrodus pe o parte din candidați în cursă. Angajații BEC fac însă acuzații grave, sub protecția anonimatului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Un alt coleg şi-a găsit toată familia pe listele unui candidat. A sunat la fiecare rudă, dar nu semnase nimeni. De altfel, candidatul în cauză a avut aproape jumătate din semnături false. Printre rudele colegului care, chipurile, semnaseră, era chiar şi un unchi decedat. Vă daţi seama cum e să verifici listele unui candidat la prezidenţiale şi să-ţi găseşti rude moarte? Cum vă explicaţi că unii oameni complet necunoscuţi, fără partide care să-i susţină, reuşesc să strângă în câteva zile peste 200.000 de semnături? E imposibil. Cei mai mult xerozează liste de semntăuri, inventează date personale sau, cei mai înstăriţi, cumpără baze de date“, susţine unul dintre membrii BEC pentru „Adevărul“.

sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Câți pensionari și care este venitul mediul în România al acestora: Datele transmise de Casa Naţională de Pensii Publice

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Câți pensionari și care este venitul mediul în România al acestora: Datele transmise de Casa Naţională de Pensii Publice În aprilie 2024, România avea un total de 4.748.274 de pensionari, cu 4.274 de persoane mai puțin față de luna anterioară, conform datelor oferite de Casa Națională de Pensii Publice (CNPP). Valoarea medie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea