Rămâi conectat

Ştirea zilei

Șurianu Sebeș, singura echipă de fotbal din Sebeș, care trage la calificare, riscă să rămână fără… teren de antrenament

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Echipa de fotbal Surianu Sebes, cu un parcurs vulcanic si surprinzator ce a readus Sebesul in atentia lumii fotbalului, se afla in prezent in situatia neplacuta de a pune sub semnul intrebarii posibilitatea de a-si continua antrenamentele in baza sportiva din Arini.

CS Ocna Mures juniori A1 fotbal 2Recent, s-a produs un transfer de administrare al acestei baze catre Liceul cu Program Sportiv Sebes, asa cum e si firesc. Din pacate, tarifele convenite pentru inchirierea terenului de sport in Consiliul de Administratie al respectivei institutii de invatamant, nu sunt accesibile in viziunea celor care administreaza echipa. Dimensiunea finantarii activitatii clubului apartine exclusiv mediului privat, fara a avea sprijin din partea autoritatilor. In conditiile in care prezentul evidentiaza un potential economic scazut, deci implicit o contributie asigurata de un singur finantator permanent, devine o necesitate reala armonizarea tarifelor de inchiriere cu situatia financiara a clubului.

“ Talent fara antrenament e ca si masina fara carburant. In cazul de fata, viziunea administrativa a celor care gestioneaza baza din Arini trebuie sa se impace cu ce ofera aceasta echipa Sebesului. Am povestit cu colegul meu, viceprimarul Adrian Bogdan, pentru a aduce fotbalul acolo unde ii e locul, pe teren. Cei din consiliul de administratie pot  contribui la depasirea aceastei etape de provizorat si incertitudine. O remiza din care sa aiba toata lumea de catigat. Nu cerem favoruri sau avantaje pentru aceasta echipa de fotbal, ci doar sansa reala sa reprezinte Sebesul asa cum a facut-o pana acum, cu fruntea sus.”  Dorin Nistor- consilier local.

In prezent Surianu Sebes ocupa locul patru, la trei puncte de primii clasati, avand sanse de promovare in Liga a III-a. In actualul lot se regasesc 22 de jucatori, majoritatea fiind formati la LPS Sebes.   


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ambulatoriul Spitalului Municipal Aiud va fi dotat cu lift: A fost semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ambulatoriul Spitalului Municipal Aiud va fi dotat cu lift: A fost semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor Ambulatoriul Spitalului Municipal Aiud va fi dotat cu lift. Joi, 9 mai 2024, a fost semnat constractul de proiectare și execuție a lucrărilor. Citește și: Primăria Aiud: Licitaţie publică cu strigare pentru atribuirea a 41 locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea