Rămâi conectat

Sport

Şurianu Sebeş – şansa de a realiza eventul judeţean! Doru Oancea: „Şi finala cupei şi barajul sunt la fel de importante pentru noi”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Campioană a judeţului Alba, Şurianu Sebeş este în faţa realizării eventului în plan judeţean, având de disputat finala de pe Arena CSO din Cugir, sâmbătă, 10 iunie, la ora 17.30, cu Viitorul Spicul Daia Română.

Gruparea din „Arini” este considerată favorita întâlnirii, însă antrenorul Doru Oancea crede că nu va fi o întâlnire facilă cu ambiţioasa echipă condusă de Paul Ciucă, fostul său coechipier.

Meciul de sub Drăgana va trage cortina peste fotbalul din Alba, fiind punctul culminant al acţiunii organizate de AJF Alba, festivitatea de premiere a ediţiei 2016-2017.

Citeşte şi: Şurianu Sebeş – Viitorul Spicul Daia Română, finala Cupei României | Paul Ciucă, antrenorul dăienilor: „avem 1 la sută şanse, dar ne vom bate”

Dacă pentru echipa din „Arini” disputarea ultimului act reprezintă o normalitate, Şurianu Sebeş câştigând detaşat Liga a IV-a şi urmând să susţină barajul de promovare în eşalonul terţ, prezenţa în finală a dăienilor lui Paul Ciucă este o veritabilă surpriză.

*Doru Oancea: “Şi finala cupei şi barajul sunt la fel de importante pentru noi”

Antrenorul Doru Oancea are posibilitatea să realizeze eventul în plan judeţean, echipa sa neprimind gol în actuala ediţie a cupei: 4-0 la Teiuş, 2-0 cu Inter Ciugud şi CIL Blaj (în “Arini”). Cei doi antrenori au fost colegi pe gazon, în aceeaşi grupă la CSŞ Sebeş (copii) şi apoi la CSM Sebeş, în eşalonul terţ. “Şansele sunt egale în acest meci, nu ne culcăm pe o ureche, ştim că avem în faţă o echipă ambiţioasă. O finală este o finală, adversarii nu au ce pierde, nu joacă sub presiune. Nu ne aşteaptă un meci facil, nu întâlnim o echipă slabă, nu întâmplător s-au clasat pe locul trei în Liga a IV-a. Da, pe hârtie suntem favoriţi, prin valoarea jucătorilor, dar trebuie să o arătăm pe teren. La fotbal, ca să fii primul, e nevoie să dovedeşti mereu asta în meciuri”, a declarat Doru Oancea, cel care a suferit unicul eşec stagional, la Ocna Mureş, în ultima rundă a Ligii a IV-a.

Citeşte şi: Sâmbătă, pe Arena „CSO” din Cugir, Sărbătoarea fotbalului judeţean 2017 | Finala Cupei României, Viitorul Spicul Daia Română – Şurianu Sebeş şi festivitatea de premiere a fotbalului amator din Alba

Disputa cu Viitorul Spicul reprezintă ultima repetiţie înaintea dublei de promovare cu Viitorul Caransebeş (17 şi 24 iunie). “În aceste două săptămâni se joacă întregul sezon! Şi Cupa României şi barajul sunt la fel de importante, reprezintă încununarea muncii dintr-un an”, a încheiat Doru Oancea.

Cu excepţia Performanţei Ighiu (2013 şi 2015), în ultimul deceniu, trofeul judeţean a fost adjudecat în fiecare an de altă echipă: CS Zlatna (2009), Mureşul Oarda (2010), Europa Alba Iulia (2011), Arena Alba Iulia (2012), Inter Ciugud (2014), Viitorul Sîntimbru (2016). Cine urmează?


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea