Rămâi conectat

Sport

Şurianu Sebeş îşi înscrie echipa secundă în Liga a 5-a | Antrenorul Raul Oargă va pregăti echipa din „Arini”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Raul Oarga Surianu SebesŞurianu Sebeş este pusă pe fapte mari şi pe lângă campania impresionantă de transferuri care îi conferă statutul de favorită la promovarea în Liga a 3-a îşi va înscrie echipa secundă în liga a 5-a, în ideea de a oferi jocuri fotbaliştilor din efectiv.

După modelul altor cluburi din Alba precum Industria Galda, Viitorul Sântimbru sau Mureşul Vinţu, formaţia din „Arini” este preocupată pentru edificarea unei piramide fotbalistice, această decizie fiind o premieră pentru clubul din Sebeş.

De această echipă se va ocupa antrenorul Raul Oargă, cel care a colaborat cu Mihai Manea în stagiunea trecută în Liga a IV-a. „Mi-am dat acordul de principiul pentru a mă ocupa de această echipă, mai sunt câteva lucruri de pus la punct, dar în linii mari aş accepta oportunitatea”, a precizat Raul Oargă, fostul secund al lui Manea.

*10 transferuri, ultimul Stănilă şi nu se opresc aici!

Pe banca tehnică a pretendentei la eşalonul terţ va sta cuplul Mihai Manea – Doru Oancea, aceştia având la dispoziţie 10 jucători înregimentaţi în această perioadă: N. Bănică, Iclănzan (Mureşul Vinţu), Oniche, Potopea Bălaş, M. Cristea, Cl. Oara (Performanţa Ighiu), M. Neagu şi Şuteu (Metalurgistul Cugir), Stănilă (Sportul Petreşti). Un alt nume pe lista achiziţiilor este apărătorul de bandă stânga Cr. Ivaşcu (Viitorul Sântimbru), cluburile demarând deja negocierile. „Am făcut tot felul de calcule, iar aceasta e cea mai bună variantă. O să fie 7-8 jucători în fiecare etapă ce nu vor prinde lotul, la aceştia se mai adaugă tineri, şi e bine ca fotbaliştii să aibă jocuri în picioare într-un campionat”, a comentat Armando Popescu, oficialul Şurianului Sebeş. „Acest lucru l-am gândit de anul trecut. Sunt foarte mulţi jucători tineri care vor să vină la Sebeş, dar şi alţii care au întrerupt şi vor să joace undeva. Este cea mai bună soluţie din punct de vedere fotbalistic. Avem trei jocuri de organizat într-o săptămână, juniori A1, Liga a IV-a şi Liga a V-a”, a precizat Daniel Popa, preşedintele Şurianului.

În acelaşi timp însă, Şurianu l-a cedat pe portarul Vlad Ignat la FC  Braşov, fără pretenţii financiare. Albaiulianul a ajuns sub comanda lui Cornel Ţălnar, după ce s-a mai pregătit în această vară cu Juventus Bucureşti şi FC Voluntari.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea