Rămâi conectat

Politică Administrație

Super-eveniment sportiv cu super-premii la Alba Iulia. City Race – Semimaraton, Cros, Kids Race, în 15 martie

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Judetean Alba, Primaria Alba Iulia si Asociatia nonprofit – Sport La Orice Vârstă, va invita sa participati pe 15 martie 2014 la prima ediție a concursului Alba Iulia City Race, eveniment sportiv care își propune să combine alergarea pe șosea cu alergarea pe teren variat in capitala istorica a Romaniei, Alba Iulia.

semi maraton Alba Iulia 2014 City Race

Toți iubitorii de mișcare sunt așteptați in weekendul 14-16 martie 2014 la Alba Iulia pentru a lua startul la una dintre cele 3 curse (Semimaraton Transavia, Cros, Kids Race) sau pentru a descoperi cetatea Alba Carolina, istoria si misterele orasului Alba Iulia, dar și frumusetea județului Alba.

Centrul evenimentului va fi zona Pieței Custoza din cadrul Cetății Alba Carolina, orașul Alba Iulia, judetul Alba. Puteți ajunge cu trenul din toată țara și apoi cu transportul public local, cea mai ușoară modalitate de acces rămânand mașina personală cu parcare în zona Cetății.

Program 14-16 martie

Vineri 14.03.2014 – începând cu ora 16:00 validarea înscrierilor, ridicarea kitului de participare, semnarea declarației pe propria răspundere și ședința tehnică (ora 20:00) la sediul Universității 1 decembrie 1918 din Alba Iulia.

Sâmbătă 15.03.2014 – intre 7:00 – 9:00 validarea concurenților, iar la ora 10:00 dam startul comun pentru cursele de Semimaraton Transavia si Cros. Estimăm sosirea primilor participanți în jur de ora 11:30, urmează apoi revitalizarea (apă, fructe, dulciuri, cașcaval, brânză, iaurt, băuturi energizante), alte activități în zona de start/finish, masa în cadrul cantinei Universității 1 decembrie 1918 Alba Iulia și apoi premierea căștigătorilor, in jur de ora 16.00.

Cursa copiilor va incepe la ora 13.00.

Atmosfera înainte, în timpul și după cursă va fi întreținută de DJ Trail/City Race – Cătălin Sănatescu care ne va povesti despre sport, dar si despre orașul Alba Iulia și județul Alba.

Duminică 16.03.2014 – vizitarea Cetății Alba Carolina, a muzeului Unirii și a Sălii Unirii.

Premii financiare in valoare totala de 22600 lei, dupa cum urmeaza:

Semimaraton Transavia

-Câștigătorii OPEN General Masculin și Câștigătorii OPEN General Feminin:
Locul 1 – 1500 RON
Locul 2 – 1000 RON
Locul 3 – 800 RON
Locul 4 – 700 RON
Locul 5 – 600 RON
Locul 6 – 500 RON
Locul 7 – 400 RON
Locul 8 – 300 RON
Locul 9 – 200 RON
Locul 10 – 100 RON

-Câștigătorii categoriilor de vârstă la masculin și feminin:
Locul 1 – 300 RON
Locul 2 – 200 RON
Locul 3 – 100 RON

*Se vor acorda 2 premii speciale, King Mamut și Queen Mamut, pentru primul băiat/prima fată care ajunge în punctul de hidratare de pe Vârful Mamut. Premiile vor fi anunțate pe pagina de facebook a competiției, Alba Iulia City Race.

*Pentru a sprijini sportul local, organizatorii doresc să premieze cel mai bine clasat sportiv din județul Alba (masculin sau feminin) atât la proba de semimaraton cât și la cea de cros – cate 200 lei.

Cros:

-Câștigătorii OPEN General Masculin și Câștigătorii OPEN General Feminin:
Locul 1 – 800 RON
Locul 2 – 600 RON
Locul 3 – 400 RON
Locul 4 – 300 RON
Locul 5 – 200 RON
Locul 6 – 100 RON

Kids Race:

-Castigatorii OPEN General Masculin si Feminin:
Locul 1 – 100 RON
Locul 2 – 70 RON
Locul 3 – 30 RON

*De asemenea vor fi acordate si premii în echipament sportiv/materiale promoționale castigatorilor de la toate cursele.

*După festivitatea de premiere va avea loc Tombola Alba Iulia City Race 2014, la care participă toți concurenții și voluntarii evenimentului.

*Va fi premiat cu echipament sportiv cel mai bun voluntar/voluntara de la Alba Iulia City Race.

Taxa de participare

Este individuală (pentru concurentii de la Semimaraton Transavia si Cros) și poate fi plătită prin OP sau prin virament (detalii la secțiunea Înscrieri) în termen de 5 zile de la înscrierea online. Neconfirmarea de catre banca noastra a taxei de participare in decurs de 7 zile de la inscrierea online duce la stergerea inregistrarii concurentului din lista de participare, cu posibilitatea reînscrierii la o dată ulterioară.

La Kids Race participarea este gratuita.

Kitul de participare (pentru concurenții de la Semimaraton Transavia si Cros) cuprinde numărul de concurs cu cip atașat, prindere cu elastic, hartă de concurs cu punctele de revitalizare și profilul cursei, tricou tehnic (pentru primii 400 de inscrisi si cu plata contributiei confirmata de banca), un gel/baton energizant, alte materiale. Primii 200 de participanti inscrisi online la Kids Race vor primi tricou de bumbac si numar de concurs, urmatorii vor primi doar numarul de concurs.

Voluntari

Asociatia nonprofit Sport la Orice Vârstă organizează evenimentul sportiv Alba Iulia City Race 2014 cu sprijinul voluntarilor din Alba Iulia, alaturi de voluntarii celui mai important club montan din România, CPNT Brașov.

Dacă dorești sa fii și tu voluntar la Alba Iulia City Race sună la 0735.711.449 – Radu Milea sau scrie pe e-mail la [email protected].


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea