Rămâi conectat

Ştirea zilei

Supărat că „păcănelele” nu i-au dat banii câștigați un minor din Alba le-a luat la pumni: Ce pedeapsă a primit pentru „vitejie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supărat că „păcănelele” nu i-au dat banii câștigați un minor din Alba le-a luat la pumni: Ce pedeapsă a primit pentru „vitejie”

Un minor din Alba a fost plasat de magistrații Judecătoriei Alba Iulia sub măsura educativă a asistării zilnice pe o perioadă de 3 luni, pentru săvârşirea a două infracţiuni de distrugere în concurs real.

Acesta va trebui să urmeze un curs de pregătire şcolară sau formare profesională și să se prezinte la Serviciul de Probaţiune, la datele fixate de acesta.

În data de 26.12.2019, în jurul orei 1500, inculpatul s-a deplasat la magazinul mixt din Șibot, pentru a juca la jocurile de noroc, respectiv aparatele de tip slot machine din incinta unității. La un moment dat, în jurul orei 15.38, conform declarației inculpatului, pentru că aparatul nu a oferit suma câștigată, a lovit cu pumnul ecranul de protecție al aparatului în fața căruia se afla. După aplicarea loviturii, ecranul aparatului s-a fisurat, iar astfel persoanei vătămate i-a fost provocat un prejudiciu în cuantum de aproximativ 1.500 lei.

Nu s-a învățat minte prima dată și la data de 02.08.2020, tânărul a mers la același magazin din Șibot, pentru a juca la aparatele de tip slot machine din incinta unității.

Pentru că din nou aparatul nu a oferit suma câștigată, tânărul a lovit cu pumnul ecranul de protecție al aparatului în fața căruia se afla, fisurându-l, iar astfel persoanei vătămate i-a fost provocat un prejudiciu în cuantum de aproximativ 2.500 lei.

Instanţa a reţiut că infracţiunile reţinute în sarcina inculpatului denotă un pericol social mediu prin raportare atât la limitele pedepsei prevăzute în norma de incriminare, cât şi la modalitatea de comitere a acestora, aşa cum s-a expus pe larg mai sus. Instanţa are în vedere că inculpatul a comis faptele sub imperiul unei stări de nervozitate generată de împrejurarea că aparatul de jocuri de noroc nu a oferit suma câştigată.

Sentința poate fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii pentru inculpat, persoana vătămată și pentru procuror.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului O fetiță de 8 ani, din Feneș, a fost lovită de mașină în timp ce traversa strada regulamentar, în Alba Iulia. Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea