Rămâi conectat

Societate

Sufletistă şi energică, Roxana Paştiu îşi doreşte să câştige Balul Balurilor 2014

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

boboci Balul Balurilor 201416Roxana Ioana Paştiu este eleva Colegiului Tehnic „Apulum” din Alba Iulia şi participă la Balul Balurilor 2014 deoarece consideră că este o bună modalitate de a învăţa să lucreze în echipă şi doreşte să dea tot ce este mai bun, pentru a câştiga titlul suprem.

Este pasionată de handbal, dans şi muzică şi se descrie ca fiind o fire orgolioasă, sufletistă şi ambiţioasă. Nu îi este frică de concurenţă îşi consideră partenerele ca fiind nişte persoane „foarte de treabă”. Este convinsă că în urma balului va câştiga noi prietenii şi o experienţă unică. Partenerul ei este un tip amuzant, sufletist, cu care se înţelege foarte bine şi formează o pereche frumoasă.

O are ca şi model pe Cristina Neagu, una dintre cele mai bune handbaliste pe care le-a avut România. Speră să ajungă şi ea la fel de sus şi să aibă o carieră de succes în handbalul profesionist.

Dacă îţi place Roxana Ioana Paştiu apasă butonul „Like”, de la începutul acestui articol! Concurenta cu cele mai multe „Aprecieri”  va câştiga titlul de Miss Popularitate Ziarul Unirea dar şi premii în bani, un tricou cu Ziarul Unirea, pentru a ţine minte mereu titlul câştigat, şi o şedinţă foto cu Mihai Zmenta.

[nggallery id=1085]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Cultură Educație

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa La Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc săptămâna aceasta prima întâlnire oficială a Consorțiului European University for Academic Continuing Education (EU.ACE), marcând un moment semnificativ pentru cooperarea academică europeană. Inițiativa, lansată în decembrie anul trecut printr-un memorandum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea