Rămâi conectat

Actualitate

Subiecte simulare BACALAUREAT 2015 la proba la alegere a profilului și specializării. Elevii din clasa a XII-a au susținut ultima probă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Subiecte simulare BACALAUREAT 2015 la geografie, biologie, chimie, fizică, economie, sociologie, psihologie, logică și informatică – proba la alegere a profilului și specializării. Elevii au susținut vineri 6 martie, ultima probă din cadrul simulărilor examenului de Bacalaureat 2015. Baremele de corectare vor fi publicate după ora 15.00 pe Edu.ro. Rezultatele finale vor fi afișate în 12 martie.

CITEŞTE şi Subiecte simulare BACALAUREAT 2015 la geografie: Elevii din clasa a XII-a au susținut ultima probă

Simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat pentru elevii claselor a XI-a şi a XII-a din anul şcolar 2014-2015 a avut loc după cum urmează: Limba şi literatura maternă (3 martie), proba obligatorie a profilului (4 martie) şi, doar pentru elevii claselor a XII-a, proba la alegere a profilului şi specializării (6 martie). Afişarea rezultatelor va avea loc pe data de 12 martie.

CITEŞTE şi Subiecte simulare BACALAUREAT 2015 la biologie: Ce dificultăți au întâmpinat elevii de clasa a XII-a la ultima probă

Rezultatele obţinute la simulările naţionale nu vor fi trecute în catalog, dar vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

Potrivit metodologiei, elevii care susţin examenul de bacalaureat nu au voie să introducă în sălile de examen ghiozdane, rucsacuri, sacoșe, poșete și altele asemenea, candidații având obligația de a lăsa obiectele menționate în sala de depozitare a obiectelor personale stabilită de comisia de bacalaureat în acest scop.

Candidații care refuză depozitarea obiectelor menționate în sala stabilită de comisia de bacalaureat în acest scop nu vor fi primiți în examen.

Subiecte Logica, comunicare si argumentare

subiecte logica01subiecte logica02subiecte logica03subiecte logica04

Se interzice candidaţilor la examenul de bacalaureat să aibă, în sălile de examen, asupra lor, în obiectele de îmbrăcăminte sau încălțăminte, în penare și altele asemenea sau în băncile în care sunt așezați în sălile de examen, orice fel de lucrări: manuale, cărți, dicţionare, culegeri, formulare, memoratoare, notiţe, însemnări, rezumate, ciorne sau lucrări ale altor candidați etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor.

Subiecte informatica

[nggallery id=107]

Subiecte sociologie

[nggallery id=108]

Revenim cu amănunte


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea