Rămâi conectat

Actualitate

Subiecte simulare BACALAUREAT 2015 la limba română: Ce au avut de rezolvat elevii de clasa a XI-a

Ziarul Unirea

Publicat

în

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2015 la LIMBA ROMÂNĂ (PROFIL UMAN si REAL): Elevii de clasa a XI-a au susținut luni, 2 martie, simularea examenului de BACALAUREAT 2015 la limba română. Portalul MEN, Edu.ro va publica baremele după ora 15.00. Simularea a început la ora 9.00 și s-a organizat ținând cont de rigorile examenului de BACALAUREAT.

În Alba, la simulări sunt așteptați 2601 elevi de clasa a XI-a și 3028 elevi de clasa a XII-a, potrivit informațiilor furnizate de inspectorul școlar general adjunct Marcela Dărămuș.

Citește și SUBIECTE simulare BACALAUREAT 2015 la LIMBA ROMÂNĂ: Elevii de clasa a XII-a au susținut astăzi proba la ROMÂNĂ

Subiecte limba română profil real

Bacalaureat01Bacalaureat01Bacalaureat03Bacalaureat04

Subiecte limba romana profil uman

Bacalaureat01Bacalaureat02Bacalaureat03Bacalaureat04

Simularea pentru bacalaureat la clasa a XI-a a fost organizată pentru prima oară în anul 2014, cu scopul de a familiariza elevii cu rigorile unei evaluări naţionale, respectiv a unui examen de bacalaureat naţional, dar şi pentru a optimiza rezultatele obţinute de către elevi la finalul studiilor liceale.

Rezultatele obţinute la simulările naţionale nu vor fi trecute în catalog, dar vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

Simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat pentru elevii claselor a XI-a şi a XII-a din anul şcolar 2014-2015 va avea loc după cum urmează: Limba şi literatura română (2 martie), Limba şi literatura maternă (3 martie), proba obligatorie a profilului (4 martie) şi, doar pentru elevii claselor a XII-a, proba la alegere a profilului şi specializării (6 martie). Toate probele sunt scrise. Afişarea rezultatelor va avea loc pe data de 12 martie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea