Rămâi conectat

Ştirea zilei

Subiecte simulare Bacalaureat 2014 (BAC), la matematică, pentru clasa a XI-a şi clasa a XII-a

Dragoş Suciu

Publicat

în

Subiectele simulării examenului de Bacalaureat 2014 (BAC), la matematică, pentru clasa a XI-a şi clasa a XII-a au fost afişate la sediile instituţiilor şcolare unde s-a susţinut simularea.

BAC01BAC04CLICK PENTRU A MĂRI IMAGINEA

Potrivit metodologiei accesul elevilor în săli a fost permis până la ora 8:30, iar examenul a început la ora 9:00, când elevii au primit subiectele. Elevii au avut trei ore la dispoziţie pentru a rezolva subiectele şi nu pot părăsi sala de examinare mai repede de 10.30.

Elevii au fost repartizaţi în clase în ordine alfabetică, listele au fost publicate pe uşa clasei, câte un elev în bancă. În cazul în care un liceu nu a avut spaţiul necesar, elevii au putut fi aşezaţi şi câte doi în bancă, dar cu condiţia ca elevii alăturaţi să fie din ani de studiu diferiţi.

Ministerul Educaţiei a hotărât ca în 2014 elevii să dea simularea examenului de Bacalaureat 2014 în acelaşi timp, spre deosebire de anul trecut când fiecare şcoală a organizat simularea când voia.

Metodologia de organizare a examenului arată că elevii vor fi supravegheaţi în timpul simulării de câte doi profesori pe clasă, care BAC03BAC02predau alta materie. Profesorii supraveghetori provin din şcoala în care elevii susţin simularea, iar preşedintele comisiei de organizare a simulării este directorul liceului.

Centrele de corectare sunt, în Alba Iulia la Colegiul Naţional „HCC” şi Colegiul Tehnic “Apulum”, la Aiud – Colegiul Naţional “Titu Maiorescu” şi Colegiul Tehnic, la Blaj – Colegiul Naţional “I.M.C” şi Liceul Tehnologic “Ştefan Manciulea”, la Câmpeni – Colegiul Naţional “Avram Iancu” şi Liceul Tehnologic Silvic, la Cugir – Colegiul Naţional “David Prodan”  şi Colegiul Tehnic “I.D. Lăzărescu”, la Ocna Mureş – Liceul Teoretic “Petru Maior” şi Liceul Tehnologic. La Sebeş centrele de evaluare vor fi  la Colegiul Naţional “Lucian Blaga” şi Liceul cu Program Sportiv. Simulările se corectează alte instituţii de învăţământ decât în cele în care au fost susţinute.

Rezultatele vor fi publicate în 14 martie, iar notele nu se trec în catalog.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea