Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Subiecte simulare Bacalaureat 2014 (BAC), la limba maternă: Peste 140 de elevi din Alba, înscrişi la limba maghiară

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Subiecte la simularea  examenului de Bacalaureat 2014, la limba maternă. Astăzi 152 de elevi din Alba, care studiază la Liceal Romano-Catolic „Gróf Majláth Gusztáv Károly” din Alba Iulia şi respectiv Colegiul Naţional Bethlen Gabor din Aiud au susţinut simularea examenului de BAC la limba maghiară.

SUBIECTE LIMBA MAGHIARĂ, clasa a XI-a. CLICK PENTRU A MĂRI

BAC naghiara03BAC naghiara02Potrivit metodologiei accesul elevilor în săli a fost permis până la ora 8:30, iar examenul a început la ora 9:00, când elevii au primit subiectele. Elevii au avut trei ore la dispoziţie pentru a rezolva subiectele şi nu au putut părăsi sala de examinare mai repede de 10.30.

Ministerul Educaţiei a hotărât ca în 2014 elevii să dea simularea examenului de Bacalaureat 2014 în acelaşi timp, spre deosebire de anul trecut când fiecare şcoală a organizat simularea când voia.

Elevii au fost repartizaţi în clase în ordine alfabetică, listele au fost publicate pe uşa clasei, câte un elev în bancă. În cazul în care un liceu nu a avut spaţiul necesar, elevii au putut fi aşezaţi şi câte doi în bancă, dar cu condiţia ca elevii alăturaţi să fie din ani de studiu diferiţi.

SUBIECTE LIMBA MAGHIARĂ, clasa a XII-a. CLICK PENTRU A MĂRI

BAC naghiara04

BAC naghiara03Metodologia de organizare a examenului arată că elevii au fost supravegheaţi în timpul simulării de câte doi profesori la o clasă, care predau alta materie decât limba maternă. Profesorii supraveghetori provin din şcoala în care elevii susţin simularea, iar preşedintele comisiei de organizare a simulării este directorul liceului.

Rezultate vor fi afişate pe 14 martie şi nu se pot contesta. De asemenea, notele nu vor fi trecute în catalog.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea