Important pentru studenți: Studenții Universității „1 Decembrie 1918” pot solicita locuri în căminele studențești, printr-un formular online, până în 25 septembrie

Până pe data de 25 septembrie, cei care au ales să-și continue studiile la Universitatea „1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia, pot opta și pentru un loc în căminele studențești. Pentru a obține un loc în cămin, studenții trebuie să completeze un formular online, pe site-ul www.uab.ro

Studenții au la dispoziție peste 800 de locuri de cazare în camere bine întreținute și dotate cu aparatură modernă. Condiţiile de care vor beneficia viitori locatari sunt la standarde mult peste majoritatea căminelor din ţară.

ELIT

Repartizarea în cămine se face computerizat, iar principalul criteriu pentru obținerea unui loc este cel al performanţei în activitatea academică studenţească, definit de media anului anterior, cumulat cu distanţa faţă de locul de domiciliu. Studenţii din anul I vor fi distribuiţi în funcţie de media de la admitere.

Potrivit regulamentului universității 10% din numărul total al locurilor revine, la fel ca în fiecare an, cazurilor sociale. Au prioritate mai multe categorii speciale printre care studenţii orfani de ambii părinţi, cei proveniţi din centre de plasament sau plasament familial și studenţii străini bursieri ai statului român. Rezultatele, după verificarea cererilor, vor fi cunoscute în 27 septembrie, după ora 16.00, iar cazarea în cămin se va face în perioada 28-30 septembrie.

Mihail David - 2020

Cazarea în căminele studenţeşti se face anual, la începutul fiecărui an universitar, pe bază de cerere nominală completata on-line la adresa www.uab.ro – ,, Cazări camine”, în perioada 25 iulie 2018 – 25 septembrie 2018.
În data de 26 septembrie se vor verifica mediile studenţilor în secretariate.
În data de 27 septembrie 2018 după ora 16,00, se vor afişa listele cu studenţii care primesc aprobare pentru a fi cazaţi.

Cazarea se va efectua în perioada 28.09.2018 – 30.09.2018, între orele 8 – 18.
– Locurile neocupate până la data de 1 oct.a.c. se vor redistribui.
– Copiii (fii de cadre didactice şi personal din învăţământ) au prioritate la cazare (justificarea se face pe bază de adeverinţa) care se vor depune la Serviciul Social, în perioada 3 -17 SEPT 2018.
– Cazurile sociale (orfanii de ambii părinţi, plasament familial, situaţii materiale precare) au prioritate la cazare, dosarele se vor depune la Serviciul Social, în perioada 3-17 SEPT. 2018.
– Studenţii, bursieri ai statului român, şi studenţii de etnie romă de la locurile subvenţionate de la bugetul de stat, au prioritate la cazare.

Sursa: radionunirea.ro

Facebook 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...