Rămâi conectat

Curier Județean

Studenţii şi masteranzii de la UAB pot solicita cazare în căminele studenţeşti până în 24 septembrie

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

UABPână în data de 24 septembrie, inclusiv, studenţii şi masteranzii admişi şi înmatriculaţi în anul I de studii la Universitatea “1 Decembrie 1918”, inclusiv cei care vor fi fost admişi în sesiunea de toamnă, precum şi cei înmatriculaţi deja în anii 2, 3 sau 4 şi masteranzii din anul 2 pot depune online cererile de înscriere în vederea obţinerii unui loc de cazare în căminele studenţeşti, la adresa www.uab.ro – Cazări cămine.

Mediile introduse de studenţi vor fi verificate în secretariatul facultăţilor. Studenţii care nu sunt integralişti sau nu au situaţia şcolară încheiată nu participă la ierarhizare. În data de 25 septembrie se vor verifica mediile studenţilor, iar în 26 septembrie, după ora 16.00, se vor afişa listele cu studenţii care primesc aprobare pentru a fi cazaţi. Cazarea se va efectua în perioada 27 – 29 septembrie, între orele 8.00 – 18.00. Criteriul principal al repartizării locurilor de cazare studenţilor este cel al performanţei în activitatea academică studenţească (definit de media anului anterior), cumulat cu distanţa faţă de locul de domiciliu (minim 20 km).

Dosarele cu actele doveditoare ale acestor categorii de studenţi se vor depune la Serviciul Social, în perioada 9 – 20 septembrie, vor fi analizate de Comisia socială a Senatului şi vor fi validate de către Consiliul de Administraţie al universităţii. Locurile rămase în urma satisfacerii priorităţilor menţionate vor fi distribuite studenţilor de la cursuri de zi în ordinea descrescătoare a mediei din anul precedent. Studenţii din anul I vor fi cazaţi pe baza mediei de la concursul de admitere. Locurile de cazare sunt repartizate pe specializări şi ani de studiu proporţional cu numărul studenţilor subvenţionaţi din anul şi specializarea respectivă.

Ierarhizarea studenţilor se face în limita locurilor disponibile, în funcţie de două criterii aplicate în următoarea ordine de prioritate: media anului precedent (sau media de admitere pentru studenţii anului I); opţiunile studenţilor (căminul 1, 2, 3, 4), în ordinea în care au fost menţionate în formularul de înscriere la cazare (conform formularului de pe pagina de web a universităţii). Redistribuirea locurilor rămase se va face în data de 1 octombrie. Nu se vor caza în cămin studenţii care şi-au înstrăinat locul de cazare, au găzduit persoane străine în camerele repartizate, au fost sancţionaţi în anul de studiu anterior, au înregistrat restanţe la plata regiei de cămin, au avut un comportament deficitar în relaţiile cu alţi studenţi sau cu personalul administrativ sau au încălcat regulamentul de funcţionare a căminelor studenţeşti în anii anteriori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști În timp ce se afla în interiorul unei bănci, un bărbat din Gârbova de 48 de ani, a găsit un card de pe care a scos 1.500 de lei. Este cercetat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea