Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Societate

Studenta de la UAB, Elena Barbu, consideră că Balul Bobocilor este o „experienţă bună de adăugat în portofoliul vieţii”. Află mai multe despre ea

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Balul bobocilor 2014 la UAB27Studentă anul I la Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, Elena Ionela Barbu s-a înscris în cursa pentru titlul de Miss Boboc 2014. A ales să participe la Balul Bobocilor deoarece „este ultima şansă” care i se oferă, iar pentru că în trecut a participat la Balul din clasa IX-a, consideră că este o experienţă frumoasă şi bună de adăugat în portofoliul vieţii.

Se descrie ca fiind o fire ambiţioasă, optimistă şi spune că îi place distracţia la maxim. „Puternică  şi mereu cu zâmbetul pe buze, încerc mereu să dau tot ceea ce este mai bun din mine, dar nu întotdeauna reuşesc”, spune tânăra. Nu suportă minciuna dar nici oamenii vulgari.

În timpul liber, Elena preferă plimbările, să asculte muzică şi să vizioneze filme de dragoste sau  comedii. Este pasionată de make-up şi dansuri, iar pe viitor îşi doreşte să se perfecţioneze în tehnica de make-up, ba chiar să-şi dezvolte un mic business. De asemenea, vrea o carieră în domeniul economic, să devină auditor sau cenzor la o entitate.

 Motto-ul după care se ghidează în viaţă :”Fii atent pe cine calci când urci, că vei întâlni aceiaşi oameni la coborare”, (Donald Trump).

Barbu Elena-Ionela este studentă la Facultatea de Ştiinte Economice din cadrul universităţii, specializarea Contabilitate şi Informatică de Gestiune.

Dacă vă place Elena Ionela Barbu şi doriţi ca ea să câştige titlul de Miss Ziarul Unirea, daţi LIKE acestui articol. Miss Boboc ziarul Unirea va primi un premiu surpriză la finalul concursului!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

18 mai – Ziua Internațională a Muzeelor, celebrată din 1977, în întreaga lume

Ziarul Unirea

Publicat

în

18 mai – Ziua Internațională a Muzeelor, celebrată din 1977, în întreaga lume Începând din 1977, în fiecare an, la data de 18 mai sau în jurul acestei date, muzeele din întreaga lume sunt invitate să celebreze Ziua internaţională a muzeelor. Evenimentele şi acţiunile organizate cu acest prilej durau întreaga zi, un weekend sau chiar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea