Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Student Sport Alba Iulia a dat nouă jucătoare și pe antrenorul Cătălin Costea, la faza națională U11 și U 13

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De curând pe Stadionul “Aripi” din Pitești a avut loc faza finală a Campionatelor Naționale de fotbal feminin Under 11 și Under 13.

Participante la această competiție și premiate de Federația Română de Fotbal, au fost jucătoare din mai multe regiuni ale țării, selecționate în urma partidelor din etapee județene, interjudețene și regionale. Student Sport Alba Iulia a fost reprezentat de antrenorul Cătălin Costea, împreună cu Lavinia Maria Șuteu, Iulia Mitrofan și Sofia Bărbat (Under 11), Oana Cosma, Ayana Sârbu, Antonia Giura, Maria Oargă, Paula Groza și Daria Șimandi (Under 13). Două dintre acestea au obținut premii individuale: Oana Cosma – cel mai promițător mijlocaș și Ayana Sârbu – cel mai promițător fundaș.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Vreau să le felicit pe jucătoare pentru reușite. Să ai 9 reprezentante la turneul final, în timp ce grupări de Liga 1 sau Liga 2 nu au avut niciuna, spune multe. ACS Student Sport Alba Iulia este singurul club ce reprezintă exclusiv fotbalul feminin din județul Alba afiliat Federației Române de Fotbal. Ma bucur că prin pasiune și devotament reușesc să atragem cat mai multe fete, asta se datorează implicit atenției și seriozității arătate. Daca la Alba Iulia fotbalul feminin se dezvoltă este pentru că în ultimii 5 ani am funcționat fără întrerupere. Am reușit să înființăm grupe Under 7, Under 9, Under 11, Under 13, Under 15 și senioare. Fetele vin cu reticență înspre fotbal, dar odată ajunse la primul antrenament, nu mai pleacă”, a spus Cătălin Costea, reprezentantul selecționatei Transilvaniei din partea FRF, ce a câștigat cele 3 meciuri susținute în cadrul turneului final.

Jucătoarele de la Student Sport Alba Iulia au încheiat campionatul, însă vacanța reprezintă participarea pe timpul verii la un cantonement în stațiunea Eforia Nord, plus turnee de pregătire la Sibiu, București, Câmpeni sau Baia Mare.

Sportul înseamnă educație, sănatate și dezvoltare. Sunt pilonii de bază prin care încercăm să convingem fetele să vină la fotbal, într-un cuvânt le chemăm la mișcare, facem totul de plăcere și ne bucurăm de sport. Mulțumim Domeniul Ciumbrud, Banca Transilvania, CSM Unirea Alba Iulia și tuturor părinților ce sunt alături de noi, investiția lor se reflectă în rezultatele fetelor, iar mulțumirea noastră în zâmbete”, a încheiat Cătălin Costea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea