STP suplimentează numărul de autobuze luni, marți și miercuri. Primarul Mircea Hava le cere albaiulienilor să renunțe să circule cu mașina

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a scris, luni, pe contul său de Facebook că până miercuri numărul autobuzelor va fi suplimentat pe cele mai importante rute din oraș și transmite șoferilor să renunțe două zile ”la legătura ombilicală dintre om și mașină”.

Alba Iulia, cartier Tolstoi
Alba Iulia, cartier Tolstoi

Numărul autobuzelor va fi suplimentat pe rutele 103: Centru -> Ampoi 3 -> Cetate -> Gara și 104: Cetate -> Ampoi 3 -> Centru -> Gara.

USR - Alegeri parlamentare 2020

”La momentul acesta a intrat în vigoare dispoziția prin care am solicitat suplimentarea autobuzelor pe rutele 103 și 104. La interval de 5 minute, între orele 6-20. Inclusiv în ziua de miercuri. Vorbim de cele mai folosite rute din oraș. Ar trebui să renunțăm, pe cât posibil, la legătura ombilicală dintre om și mașină, măcar doua zile. Mai adăugați și deschiderea punctelor de prim ajutor operate în parteneriat cu Crucea Roșie Alba”, a scris Mircea Hava.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Duminică seara, edilul a transmis celor care ”șuieră și dezinformează incapabili sa evalueze din spatele tastelor la ce cote lucrează natura, ca, pentru Mircea Hava, Alba Iulia e acasă”.

Totodată, el i-a asigurat pe internauți că în ”Alba Iulia nu se stă degeaba”, sugerându-le, totodată, să ia o lopată și puțină sare.

Citește și Mircea Hava oferă explicații privind deszăpezirea și spune că în Alba Iulia nu se stă degeaba. Mesajul primarului pentru cei care ”șuieră și dezinformează”, incapabili să evalueze din spatele tastelor

Citește și Nu plecați la drum. Ăștia își bat joc de noi”. Șosele necurățate de zăpadă și șoferi furioși pe drumarii din Alba pentru cum ”își fac” treaba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Bula 9 ianuarie 2017 at 10:18

De ce dom’ primar? Care e problema? Ne-am obisnuit cu incalzirea globala si ne panicam la vederea a 15 cm de zapada si cateva zile cu -15 grade? Mai bine am pune mana to(n)ti la curatarea zapezii (gen voluntariat pentru … noi) si nu am mai arunca bani la tot felul de sereleuri specializate in spatii verzi-gunoaie-zapezi, etc.

alin 9 ianuarie 2017 at 10:59

Eu sunt de acord ….dar…..ma dau jos din autobuz iar trotuarul e plin de zapda….

fane de la sifoane 9 ianuarie 2017 at 11:07

Sa traiti tov. Stalin, am inteles!

„Partidul e-n toate
E-n cele ce sunt
Și-n cele ce mâine vor râde la soare
E-n pruncul din leagăn
Și-n omul cărunt,
E-n viața ce veșnic nu moare.”

Comentariile sunt oprite