Rămâi conectat

Curier Județean

Stop vot! Dragoş Zaharia – câştigătorul concursului „Cel mai frumos brad de Crăciun”

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ziarul Unirea şi Elit au organizat, în perioada 14 – 27 decembrie 2012, concursul „Cel mai frumos brad de Crăciun”, iar timp de 10 zile cititorii site-ului ziarulunirea.ro au putut trimite imagini cu bradul lor frumos împodobit, şi intra astfel în concurs.

În Ajunul Crăciunului, începând cu data de 24 decembrie s-a dat start la votul materialelor cu imaginile acestora, pentru a aduna cât mai multe recomandări. În această seară, conform regulamentului stabilit la ora 24.00, „am spus” STOP VOT.

Citește și: Bradul de Crăciun. Cum și când se împodobește. Istoria împodobirii bradului

Cele mai multe recomandări au fost adunate de imaginea cu bradul de Crăciun al lui Dragoş Zaharia din Alba Iulia, împodobit, aşa după cum ne-a spus el, de Sînziana (fiica lui) şi bunicul ei. Aşadar, el este câştigătorul unui coş cu bunătăţi tradiţionale de Sărbători, oferit de firma Elit şi al unui carton de vin, marca Jidvei.

Pe locul secund, cu 126 de recomandări acumulate, s-a situat imaginea cu bradul Ioanei Morar, tot din Alba Iulia, care a câştigat la rându-i 2 cartoane de vin, marca Jidvei.

Iată care au fost mesajele alăturate fotografiilor trimise de către cei doi câştigători:

Alături de fotografia brăduţului lui Dragoş Zaharia, mesajul a fost unul simplu dar sensibil:  ”Sînziana împodobeşte bradul cu bunicul”.

Citește și: MESAJE de CRACIUN. Urări de Crăciun. Felicitări de Crăciun. SMS de Crăciun

Mesajul Ioanei a fost puţin mai lung, mai descriptiv: ”Dragii mei, acest brad este format dintr-o ghirlandă care a împodobit până ieri un stand din Piaţa Cetăţii. Am realizat o spirală în care am pus toate amintirile sărbătorilor de iarnă care au trecut, gânduri bune pentru ce va urma, dorinţe ce se vor a fi împlinite în viitor şi speranţa că voi fi alături de cei dragi în toate momentele importante din viaţa lor şi a mea. Am preferat să-l pun alături de brad pe fiul meu, cel care va duce mai departe spiritul sărbătorilor în familia noastră. Sărbători liniştite, pline de lumină şi pace!”.

Felicitări câştigătorilor cât şi tuturor celor ce s-au înscris în concursul nostru. Iar pentru că ne aflăm deja în prag de An Nou, Ziarul Unirea, ziarulunirea.ro şi Elit urează tuturor tradiţionalul „La mulţi ani!”.

Câştigătorii vor putea intra în posesia premiilor în cursul zilei de 28 decembrie. Date de contact: Alexandra Mateş – 0722661325.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea