Rămâi conectat

Ştirea Ta

ŞTIREA TA: Un cetăţean nemulţumit: „Sistemul de sănătate din România este bolnav, deontologia medicală nu este respectată”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

sistem de sanatate„Sistemul de sănătate este bolnav în România, lucrurile nu merg pe un făgaş normal, generaţia tânără poate îndrepta lucrurile. Doar împreună putem stopa mafia din sănătate” au fost cuvintele unui cititor al Ziaruluiunirea.ro care este profund dezamăgit de faptul că legislaţia din domeniul sănătăţii nu este respectată.

Un cetăţean cu domiciliul în Alba Iulia a semnalat faptul că în România sistemul de sănătate este bolnav, iar această neputinţă pleacă de sus, de la cei „mari”, care sunt puşi să ne conducă, dar această „conducere” este doar pentru interesul şi bunăstarea personală. Persoana în cauză susţine că în spitalele din România nu eşti tratat dacă nu plăteşti, şi mai grav, studenţii de la medicină aleg să-şi facă rezidenţiatul acolo unde şpaga şi sporul este mai mare, în loc să-şi aleagă specializarea în funcţie de preferinţe şi abilităţi. Acesta consideră că dacă lucrurile nu se îndreaptă, România îşi va pierde toţi oamenii de valoare care vor alege să se stabilească în străinătate.

Totodată în ceea ce priveşte legislaţia farmaceutică, cetăţeanul consideră că aceasta nu este respectată, că România este singura ţară din U. E. în care există lanţuri de farmacii, iar acest fapt aduce prejudicii clasei de mijloc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea