Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea Ta

ȘTIREA TA: ”Primăria Alba Iulia citește blogurile cetățenilor și se autosesizează pentru a rezolva problema”

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Iulia din Alba Iulia a mulțumit administrației locale, printr-o postare pe blog, pentru că a rezolvat o problemă legată de Bazinul Olimpic din Alba Iulia semnalată prin același canal de comunicare.

În fapt, Iulia din Alba Iulia a ales să meargă la bazin, într-o dimineață, și a constatat că nu există ”priză nici în vestiar, nici în baie”, iar ”planul B”, uscătoarele de păr, nu au fost eficiente.

După ce și-a postat nemulțumirea pe blog, sub forma de mai jos, Primăria Alba Iulia s-a autosesizat și a remediat situația.

”Obișnuită cu uscătoarele publice, vin cu gadgeturile pentru styling de acasă. Dar stai, aici nu este priză! Nici în vestiar, nici la baie! Trecem la planul B. Încerc primul uscător, rămân cu difuzorul în mână. Al doilea funcționează, dar e un fel de reșou care îți încălzește părul. De uscat nici nu se pune problema, iar de aranjat nici atât. Mă conformez, îmi prind părul într-o coadă și sunt recunoscătoare că lucrez într-un hotel unde inclusiv vestiarele angajaților au prize. La ieșire, întreb totuși unde aș putea folosi o priză: „aici, în hol” îmi spune foarte natural personalul de serviciu.

În concluzie: bazinul este o opțiune excelentă pentru domnii matinali, dar NU pentru domnișoare. Numiți-ne „fițoase” însă noi, după o baie în piscină, avem nevoie de un duș unde să putem scoate din piele orice miros de clor, de cel puțin o priză pentru foehn/placă/ondulator… iar dacă s-ar putea și o oglindă pentru machiaj și o alta unde să ne putem privi din cap până în picioare, am fi de-a dreptul mulțumite! Așadar vom lăsa bazinul pentru seară, iar de dimineața… dimineața încă avem lista deschisă pentru parteneri noi de alergare”, se arată într-un fragment din postarea din 12 ianuarie 2016.

După ce reprezentanții primăriei i-au citit blogul, au montat prize, rezolvând problema semnalată, Iulia din Alba Iulia a revenit cu o nouă postare.

”E greu de spus ce mă bucură mai mult… Să fie faptul că acum voi putea merge dimineața la bazin, dat fiind faptul că înotul și bicicleta sunt singurele sporturi permise în viitorul apropiat? Să fie mândria de albaiulian că la noi în oraș autoritățile ascultă cetățenii și știu să adapteze comunicarea în funcție de canalul pe care a sosit? Sau poate gândul că stă în puterea noastră să schimbăm ceva, că suntem parte din comunitate și că împreună cu ea putem face lucrurile mai bune.

Mai spuneți-mi voi un oraș unde Primăria citește blogurile cetățenilor de rând și se autosesizează pentru a rezolva problema! Zău că mi-am început săptămâna zâmbind!”, a scris Iulia.

blog01

bazin olimpic01

Citește și Schimbări la Bazinul Olimpic din Alba Iulia: Tarife mai mari, facilități ”de weekend” și program separat pentru antrenamente, inițiere și agrement

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, completează formularul de la pagina ”ȘTIREA TA” iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine. (Atenție, sunt luate în considerare numai mail-urile cu date de contact reale!)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Coadă de sute de metri în trafic la Alba Iulia. Mașinile avansează foarte greu la bariera de pe strada Mărășești, lângă centură

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Coadă de sute de metri în trafic la Alba Iulia. Mașinile avansează foarte greu la bariera de pe strada Mărășești, lângă centură O coadă de sute de metri s-a produs vineri dimineața, 17 mai, pe strada Mărășești cu centura. Traficul se mișcă foarte lent. Imaginea a fost trimisă pe adresa redacției ziarulunirea.ro […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea