Rămâi conectat

Ştirea zilei

ȘTIREA TA: La patinoarul din Piața Cetății din Alba Iulia, ”gratuitul pentru: copii, elevi și studenți”, nu-i, de tot, gratis. Are o limită!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Regulamentul patinoarului din Alba Iulia interpretat după bunul plac al firmei care îl gestionează?

La solicitarea unui cititor al publicației ziarulunirea.ro, care a sesizat într-un afiș (foto), o interpretare ”originală” a prevederilor regulamentului de funcționare a patinoarului din Piața Cetate, am cerut, la rândul nostru, clarificări de la administrația locală, privitor la accesul gratuit pentru copii, elevi și studenți.

Așa cum se vede în imaginea de mai jos, firma care gestionează patinoarul anunță că ”Gratuitatea taxei de bilet se aplică doar pentru o oră de patinaj pe zi. Continuarea seriei de patinaj peste intervalul de o oră atrage achitarea taxei de bilet și în cazul studenților/ elevilor/ copiilor”.

Pe de altă parte, în regulamentul aprobat de Consiliului Local Alba Iulia este prevăzut: ”Tarif acces pe gheață 5 lei, TVA inclus, pentru fiecare serie de patinaj – 1 oră; pentru copii, elevi sau studenți accesul este gratuit”, fără a se preciza o limită de timp.

regulament patinoar

Potrivit reprezentantului primăriei, firma este obligată să respecte regulamentul și să asigure gratuitate, în condițiile în care cei care beneficiază de aceasta nu blochează accesul plătitorilor de bilet.

”Patinoarul are un număr limitat de utilizatori pentru fiecare serie. Ipotetic vorbind, daca la un moment dat el este utilizat de un numar maxim de persoane, beneficiare de gratuitate, iar acestea ar dori să patineze mai multe ore la rând, toti plătitorii de bilete ar trebui să stea pe margine și să aștepte până vor avea loc și ei, ceea ce nu ar fi corect. Din informațiile pe care le avem, nu au fost astfel de situații și nu am avut, până acum, reclamații privind încălcarea regulamentului în acest sens. Toate categoriile menționate vor beneficia și în continuare de gratuitate, cu condiția să nu abuzeze de această facilitate oferită de municipalitate”, a declarat reprezentantul primăriei.

Între timp, atenționați probabil de reprezentanții Primăriei Alba Iulia, firma care administrează patinoarul a modificat anunțul!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști Polițiștii din Cugir au reținut un tânăr de 19 ani din oraș după ce acesta ar fi agresat, în scara unui bloc, o tânără de aceeași vârstă. A deranjat liniștea și ordinea publică. La data de 23 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea