Rămâi conectat

Ştirea zilei

ȘTIREA TA: În Alba Iulia, ca să ajungi dintr-un cartier în altul ai nevoie de rovignetă!?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cititorii ziarului ”Unirea” ne semnalează o situație ciudată: mai nou, șoferii care vor să ajungă în cartierul albaiulian Oarda sunt obligați să tranziteze o porțiune de drum național și astfel, obligatoriu au nevoie de rovignetă!

Cei care merg la Oarda nu mai pot vira la stânga după podul peste Mureș. S-a trasat linie continuă și s-au pus două indicatoare de interzis virajul la stânga. Se intră pe lângă Elit (Petrom) pe strada Biruinței. Deci pe drum național, implicit au nevoie de vignette J E. Poliția stă la pândă!”, este constatarea dar și avertismentul unui cititor.

Așteptăm cu interes următorul artificiu pe care îl vor face cei de la ”Drumurile Naționale” pentru a-i obliga pe șoferi să-și cumpere rovignete dacă vor să ajungă din centrul municipiului în Cetate!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ALERTĂ în Alba: O minoră de 13 ani, din Alba Iulia, dată DISPĂRUTĂ de familie. A plecat de acasă și nu a mai revenit

Ziarul Unirea

Publicat

în

ALERTĂ în Alba: O minoră de 13 ani, din Alba Iulia, dată DISPĂRUTĂ de familie. A plecat de acasă și nu a mai revenit Polițiștii din Alba caută o minoră care a dispărut din municipiul Alba Iulia. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea sa, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea