Rămâi conectat

Politică Administrație

ȘTIREA TA: ”Iluminat când cu porția, când zero, pe Septimius Severus”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Revin cu aceeași problemă semnalată săptămâna trecuta privind iluminatul cu porția pe str. Septimius Severus din Alba Iulia. La o zi după ce am semnalat tot la aceasta rubrică situația iluminatului pe strada noastră, părea că lucrurile au intrat în normal, dar doar pentru o seară.

Sâmbătă și duminică, becurile din fața blocurilor TOL 2, 3 și 4 deja nu mai funcționau! Ieri, 20 noiembrie, pe la ora 16.30 (nu era încă chiar întuneric), o echipă de la firma care răspunde de iluminatul stradal a reușit să pună în funcțiune becurile în fața bl. TOL 3 și 4, la cel de la TOL 2 intervenind pe la ora 18.30, la lumina farurilor mașinii de intervenție. În sfârșit, era lumină și pe strada noastră! Din păcate bucuria noastră a durat cam vreo oră, pentru că în jurul orei 20.00, era din nou întuneric bezna pe toata strada. Și ce să facem, am apelat la lanterne!

Am dori să întrebăm primăria de ce nu reziliază contractul cu firma care administrează iluminatul stradal, daca aceasta nu este în stare să facă treabă de calitate, astfel încât să nu fim nevoiți să sesizăm permanent aceste neajunsuri. Și tot nu ne-a informat despre ce firmă este vorba și dacă, așa cum am aflat, este vorba despre o firmă din București, cu subcontractant din Alba?

De asemenea, am dori să știm când va fi curățată strada noastră de pământul rămas pe carosabil în urma lucrărilor de reabilitare a rețelei de apă. (I.E.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea