ȘTIREA TA: Groapa de gunoi din mijlocul pădurii – surpriza pentru iubitorii de natură care ajung în zona Răchita-Strungari

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

gunoi001Ce poate fi mai neplăcut pentru amatorii de drumeții prin pădurile județului, persoane în general dornice să-și petreacă timpul liber în aer curat și liniște, departe de zgomotul și poluarea din oraș, decât să întâlnească în drumul lor, unde se așteaptă mai puțin, mormane de gunoi aruncate la întâmplare?

Printr-o astfel de experiență a trecut și un cititor al site-ului ziarulunirea.ro, cu ocazia unei mici excursii, făcută la sfârșitul săptămânii trecute, în zona dintre localitățile Răchita (aparținând de comuna Săsciori) și Strungari (aparținând de comuna Pianu), unde a găsit, în mijlocul pădurii, ceea ce vedeți în imaginile alăturate.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

E clar că dezolantul peisaj nu a fost creat de turiștii care trec prin zonă, așa că, probabil, este timpul ca autoritățile să se mobilizeze și să treacă la curățat, și, la fel de repede, să treacă la depistarea și sancționarea celui ”certat cu legea”.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

___________________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, completează formularul de la pagina ”ȘTIREA TA” iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine. (Atenție, sunt luate în considerare numai mail-urile cu date de contact reale!)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

BMP 30 iulie 2014 at 9:57

Ar trebui sa vedeti si satul Rachita, zona unde locuiesc tiganii. O sa vi se faca rau, credeti-ma!! Valea este plina de gunoaie si resturi menaje, e PET-uri etc.
Niciodata nu vor mai putea fi stranse, decat eventual ingropate cu un buldoexcavator. Nu fac nimic toata ziua, decat mananca seminte si isi cearta plozii. Sunt zeci de tzatzari tuciurii si sute de prescolari acolo. Fara nici un viitor. Nu mai vorbim de cei din burtile pirandelor. Fereasca sfantul sa treaca vreun strain cu masina sau motocicleta ca este asaltat cu cersit si tipete. Oare Primaria Sasciori..stie? Adica, sigur stie, dar..are vreun program din asta de..exterminare..a gunoaielor macar?!!

Comentariile sunt oprite