Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

ȘTIREA TA: Bicicletele lui Dorin Nistor, care ARD calorii, revin în Cetate

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

”Unde sunt cele 15 biciclete care ARD calorii, donate de Dorin Nistor toamna trecută? Ne vom putea plimba gratuit cu ele, așa cum ni s-a promis, sau a fost doar un exercițiu de imagine din campania electorală?”, întreabă un cititor al ziarului Unirea – online.

Răspunsul vine de la administrația locală care anunță că bicicletele există și vor fi puse la dispoziția celor ce doresc să se plimbe prin Cetate: ”A fost construit deja un parking care va fi montat în apropierea statuii lui Mihai Viteazul. Urmează să facem toate demersurile necesare pentru ca bicicletele să poată fi folosite în regim de gratuitate, începând de săptămâna viitoare. Pentru a beneficia de o plimbare cu acestea amatorii nu trebuie decât să aibă asupra lor un act de identitate, pe care să îl lase în custodie până în momentul în care returnează bicicleta”.

Reamintim că bicicletele au fost donate de Dorin Nistor în toamna anului trecut (când acesta a candidat la funcția de deputat în Parlamentul României pe Colegiul Alba Iulia), investiția fiind de aproximativ de aproximativ 6.000 de lei.

Nistor a spus că este doar o coincidență faptul că bicicletele au ajuns chiar înainte să înceapă campania electorală, la cetățenii dornici de plimbări pe două roți. Ideea i-a venit după ce a văzut că, din cauza aglomerației din oraș oamenilor le este greu să ajungă cu propriile biciclete de acasă și până în Cetate și astfel s-a gândit că aceștia vor fi bucuroși să le găsească chiar în apropierea locului de plimbare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile

Unirea Ziarul

Publicat

în

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile Mare e grădina… alegerilor. Dacă nu luăm în seamă acei lăudătorilor plătiți, ar trebui să lăsăm pentru o dată ulterioară enumerarea efectelor negative sau pozitive ale unei alianțe, mai ales în perioada pre-electorală. Oricum, efectele unor astfel de alianțe pot fi și puțin benefice, de natură să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea