Rămâi conectat

Ştirea Ta

ȘTIREA TA| Bărbat din Alba, cu COVID-19, uitat de autoritățile locale: Nu a fost ajutat cu ridicarea deșeurilor menajere

Publicat

în

Situație revoltătoare în județul Alba, un cetățean al orașului Cugir, aflat în carantină în urma infecției cu COVID-19, susține că a fost „uitat” de autorități și nu s-a prezentat nimeni pentru a ridica resturile menajere, așa cum este stabilit.

Un cititor al ziarulunirea.ro a transmis pe adresa redacției povestea sa, susținând că, aflându-se în carantină, autoritățile locale nu au venit la domiciliul său pentru a-i arunca gunoiul, lăsându-l să locuiască cu resturile menajere în casă.

„Sunt izolat la domiciliu din cauza corona.

Electrica Furnizare Discount

În zilele astea, cei de la primărie trebuiau să-mi ridice gunoiul ca să nu ies eu afară să infestez pe cineva.
Ei bine, de vineri încoace surpriză.
Nu a venit nimeni.

Ieri am dat telefoane și mesaje la primărie, ca să vad ce se întâmplă.
Am primit răspuns că sunt liberi și se rezolvă astăzi.
Bun, azi dau din nou telefon și mesaj la primărie și la asistență socială, și surpriză, că câr, că mâr, poate mâine.

Eu le-am spus că de ce nu mă lasă pe mine să duc gunoiul, ținând cont ca înainte de a fi confirmat pozitiv, eu am fost la serviciu și la magazine timp de 3 zile fără restricție.
Atunci nu puteam sa îmbolnăvesc și alte persoane ?
Le am spus că scot sacii de gunoi în stradă, pun tricolorul pe ei și public poze pe Facebook cu mesajul, „sunt mândru că sunt român”.

Au spus că este treaba mea, și că mă vor amenda că am părăsit izolarea.
No acum cine răspunde de toate cacaturile astea, plătite din banii mei.
Statul îmi reține lunar aproximativ 3500 de lei, plus taxele care le plătesc la primărie, plus gunoiul.
Niște incompetenți ajunși pe scaune calde”, este povestea cititorului.

Publicitate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Străzile din Cugir, „împânzite” de câini maidanezi. Un biciclist, ATACAT de patrupezi

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| Străzile din Cugir, „împânzite” de câini maidanezi. Un biciclist, ATACAT de patrupezi

Așa cum se poate observa și în imagini, patrupezii au ocupat un trotuar întreg, fiind peste 5, de diferite talii.

Străzile orașului Cugir sunt „împânzite” de câini maidanezi, care, după spusele localnicilor, manifestă un comportament agresiv față de cetățeni.

Electrica Furnizare Discount

Un cititor al ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției un videoclip în care un biciclist aproape a fost atacat de mai bine de cinci câini maidanezi.

De asemenea, mai multe persoane au semnalat prezența patrupezilor în acea zonă.

Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Dacia Spring apare și pe străzile din Alba Iulia: Ce preț are și care este autonomia ei

Publicat

în

Dacia Spring apare și pe străzile din Alba Iulia: Ce preț are și care este autonomia ei

A apărut prima Dacia Spring – full electric si la Alba Iulia. Începând din 20 martie, Dacia a deschis online precomenzile pentru versiunea „Comfort Plus” a primului său model electric. Aceasta va fi disponibilă la prețul imbatabil de 18.100 Euro (TVA inclus).

Dacia Spring dispune de un motor electric de 33 KW (45 CP), cuplat cu o baterie de 26,8 KWh și poate fi alimentată atât la o priză casnică de 220V cât și la un Wall Box sau, opțional, la o bornă DC.
Modelul are o autonomie de 230 km conform ciclului WLTP și de 305 km conform ciclului WLTP City (care cuprinde doar partea urbană a ciclului omologat).

Dacia Spring beneficiază, în serie, de numeroase echipamente de siguranță, printre care: limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forței de frânare, 6 airbag-uri, apel de urgență (buton SOS), aprindere automată a farurilor și frânare automată de urgență.

Electrica Furnizare Discount

Modelul este disponibil, de la lansare, în trei culori: Kaoline White, Cenote Blue și Lightning Silver. La aceasta se va adăuga, ulterior, o a patra opțiune: Goji Red.

Garanția oferită este de 3 ani sau 100.000 km pentru vehicul și de 8 ani sau 120.000 km pentru bateria electrică.

Ulterior vor fi deschise precomenzile pentru versiunea de echipare „Comfort”, disponibilă la prețul de 16.800 Euro (TVA inclus). O variantă destinată clienților de flote va fi de asemenea disponibilă, la același preț: 16.800 Euro (TVA inclus).

Dacia Spring va putea fi achiziționată de clienții din România prin intermediul programului RABLA PLUS.

Primele livrări au fost onorate în cursul lunii septembrie 2021.

Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO VIDEO ȘTIREA TA| Magazinul Kaufland din Alba Iulia a montat garduri metalice, pentru separarea fluxului persoanelor vaccinate de cele nevaccinate

Publicat

în

FOTO VIDEO ȘTIREA TA| Magazinul Kaufland din Alba Iulia a montat garduri metalice, pentru separarea fluxului persoanelor vaccinate de cele nevaccinate

Reprezentanții Kaufland din Alba Iulia au așezat un gard în interior pentru a delimita spațiile de acces al persoanelor vaccinate de cele nevaccinate.

Un cititor al ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției câteva imagini în care prezintă gardul inalt care delimitează hypermarket-ul de restul magazinelor partenere.

Electrica Furnizare Discount

Un gard în interior pentru a delimita spațiile de acces al persoanelor vaccinate de cele nevaccinate a fost montat în incinta magazinului Kaufland de pe Calea Moților.

Prin stânga pot intra cei care merg în magazinul alimentar, iar prin dreapta, dacă au certificatul verde, cei care vor să ajungă la magazinele partenere ale Kaufland, cum ar fi o cofetărie, un magazin de accesorii pentru telefoane mobile sau de difuzare a presei.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare