Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

ȘTIREA TA/ Atenție la data de expirare a abonamentului de parcare! Dacă locul e ”vânat” de cine știe să se descurce, rămâneți fără el mai repede decât vă așteptați!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un cititor al publicației ziarulunirea.ro ne-a povestit despre o surpriză extrem de neplăcută pe care a avut-o în momentul în care a vrut să-și prelungească abonamentul pentru locul de parcare pe care îl folosește de 7 ani – deși a ajuns la primărie la primele ore ale dimineții, a aflat că deja acesta a fost închiriat de un alt proprietar de mașină din zonă.

”In data de 31 august mi-a expirat abonamentul. In 1 septembrie la ora 10 ma duc sa platesc si… surpriza! Cineva deja a rezervat locul meu pe care il aveam de 7 ani. Cei de la primărie mi-au recomandat sa fac si eu la fel. Adică sa rezerv un loc si sa il iau char dacă e al unui vecin ce il are de mulți ani. Le-am explicat ca trebuie rezolvata situația, deoarece in acest mod se creeaza  tensiuni intre locatari. Si situatia e cu atât mai ciudată cu cat in parcarea din cartier mai erau alte locuri libere. De ce naiba mai cer numarul de telefon daca nu au posibilitatea sa te anunte ca iti expiră  abonamentul??? Oricum, e foarte ciudat ca doamna care a dorit foarte mult locul meu sa ajungă inaintea mea cu 1-2 ore exact cand a expirat abonamentul meu”, ne-a scris cetățeanul.

Mare atenție, deci, la data de expirare a abonamentului de parcare! Se pare că, dacă locul este ”vânat” de cine știe să se descurce, rămâneți fără el mai repede decât vă așteptați!

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea