Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea Ta

Știrea ta: Alarma de la un spațiu comercial, de lângă Tribunalul Alba , ”zdrobește” de 3 ore creierii locuitorilor din zonă

Unirea Ziarul

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Alarma de la un spațiu comercial, de lângă Tribunalul Alba ,”zdrobește” de 3 ore creierii locuitorilor din zonă, în timp ce jandarmii și polițiștii o ascultau ”în imposibilitate de a face ceva”

Un cititor al ziarulunirea.ro ne-a sesizat faptul că astăzi, alarma unui spațiu comercial din centrul municipiului Alba Iulia, lângă Tribunalul Alba, sună de trei ore tulburând liniște trecătorilor, dar mai ales a locuitorilor din zonă.

”Alba Iulia Piața Iuliu Maniu, centrul orașului, duminică 28 iulie, anul de grație 2019. Se declanșează o alarmă la un spațiu comercial de la parterul blocului P1A, exact langă Tribunalul Alba.

Trei ore încontinuu alarma zdrobește creierii tuturor. Deranjează inclusiv turiștii de la Hotel Transilvania, proprietarii din blocurile învecinate. Oamenii se opresc pe străzi întrebând ce oare se întâmplă. Două sau trei echipaje de poliție, jandarmi vin cu mașinile și stau în imposibilitate de a face ceva.

Stau și se uită, mai aprind o țigară, mai povestesc, mai sună pe un telefon, mai butonează, apoi pleacă. Ce este de făcut? Cine veghează la liniștea noastră, la siguranța noastră?”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Coadă de sute de metri în trafic la Alba Iulia. Mașinile avansează foarte greu la bariera de pe strada Mărășești, lângă centură

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Coadă de sute de metri în trafic la Alba Iulia. Mașinile avansează foarte greu la bariera de pe strada Mărășești, lângă centură O coadă de sute de metri s-a produs vineri dimineața, 17 mai, pe strada Mărășești cu centura. Traficul se mișcă foarte lent. Imaginea a fost trimisă pe adresa redacției ziarulunirea.ro […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea