Rămâi conectat

Actualitate

Stimulente pentru românii din Marea Britanie care se vor întoarce în ţară ca să-şi deschidă afaceri. Ministrul Muncii: pachetul ar putea fi gata la toamnă

Ziarul Unirea

Publicat

în

bani multiStatul ar putea acorda stimulente românilor din Marea Britanie care se vor întoarce în țară pentru a-și deschide afaceri. Ministrul Muncii, Dragoș Pîslaru, a anunțat că își dorește un pachet de beneficii, care ar putea fi gata la toamnă.

Concret, statul ar urma să acorde antreprenorilor jumătate din suma necesară deschiderii unei afaceri. Dragoş Pîslaru spune că de măsura gândită în contexul situaţiei incerte din Marea Britanie ar urma să beneficieze şi românii care au lucrat în alte state ale lumii.

„Ne gândim la stimulente care să permită o formulă de tipul 50-50, adică dacă eu vreau să fac o investiţie în România fiind stabilit în Marea Britanie şi nu numai, noi ne concentrăm pe Marea Britanie pentru că există incertitudinea românilor de acolo. Dacă vor să se întoarcă şi să facă o investiţie statul ar urma printr-un tip de ajutor de stat să susţină alte 50 la sută din investiţia pe care românii care ar dori să se întoarcă o propun”, a spus Dragos Pîslaru, ministrul Muncii.

sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ANAF nu mai încape de afacerile de familie. Pregătește controale, la inițiativa ministrului PNL, Marcel Boloș

Unirea Ziarul

Publicat

în

ANAF nu mai încape de afacerile de familie. Pregătește controale, la inițiativa ministrului PNL, Marcel Boloș ANAF pregătește controale la soții sau fraţii care au firme împreună în România Este ideea ministrului de Finanțe, Marcel Boloş, care a modificat Codul Fiscal la finalul anului trecut, iar această prevedere ar urma să intre în vigoare din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea