Rămâi conectat

Sport

Steaua Bucureşti şi Astra Giurgiu şi-au aflat adversarele din grupele Europa League *Noroc pentru stelişti, grupă grea pentru Astra

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi a avut loc tragerea la sorţi a grupelor Europa League. După ce a ratat calificarea în cea mai prestigioasă Nicusor Stanciu Steaua 1competiţie din lume, Steaua se va lupta în acest sezon pentru calificarea în primăvara europeană cu Dinamo Kiev (Ucraina), Rio Ave (Portugalia) şi Aalborg BK (Danemarca), în grupa J a Europa League, care la prima vedere pare o grupă accesibilă pentru stelişti.

De partea cealaltă, Astra Giurgiu va avea parte de dueluri mult mai grele, fiind repartizată în grupa D alături de Red Bull Salzburg (Austria), Celtic Glasgow (Scoţia) şi Dinamo Zagreb (Croaţia). Prima etapă din Europa League va avea loc în 18 septembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2). Liderul, a treia victorie consecutivă, a doua externă, iar albaiulienii, cu o formație de juniori, pierd […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea