Rămâi conectat

Ştirea zilei

Starea de alertă, PRELUNGITĂ cu încă 30 de zile din 17 iunie. Anunțul făcut de Ludovic Orban

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Premierul Ludovic Orban a anunțat la începutul ședinței de Guvern de marți, în care urmează să fie aprobată Hotârârea privind prelungirea stării de alertă, că aceasta va fi prelungită începând cu 17 iunie. O noutate este că va fi permisă oficierea slujbelor în interiorul bisericilor, cu respectarea unor condiții de distanțare.

Comitetul pentru Situații de Urgență a votat prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile, a anunțat, astăzi, premierul Ludovic Orban.

„Față de situația existentă până în momentul de față, am luat decizia de a face un nou pas în relaxare (…)În plus față de decizia de vineri, am luat decizia de a permite de oficierea de sllujbe și în interiorul bisericilor”, a spus Orban.

Acesta a precizat că bisericile nu au fost închise nici până acum, însă nu au fost permise doar evenimente cu număr redus.

De asemenea, vor fi reluate activitățile de jocuri de noroc.

Rămâne însă de văzut ce se va întâmpla la votul din Parlament, în condițiile în care PSD a anunțat că nu votează o prelungire mai mare de 15 zile.

Sursa: hotnews.ro stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști Polițiștii din Cugir au reținut un tânăr de 19 ani din oraș după ce acesta ar fi agresat, în scara unui bloc, o tânără de aceeași vârstă. A deranjat liniștea și ordinea publică. La data de 23 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea