SPRIJIN pentru Spitalului Orășenesc din Abrud: O „poartă” pentru decontaminare împreună cu alte materiale de protecție, au fost DONATE unității medciale

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Spitalul Orășenesc „Dr. Alexandru Borza” din Abrud, aflat pe pe lista unitatilor medicale de faza a 2-a pentru tratarea pacientilor cu coronavirus, a primit un sprijin important în lupta împotriva virusului. O „poartă” pentru decontaminare, împreună cu alte materiale de protecție (viziere, măști, mănuși) și dezinfectanți a ajuns seara trecută la unitatea medicală din Apuseni.

ELIT

Poarta pentru decontaminare le va permite cadrelor medicale să se dezinfecteze rapid, pe toată suprafața corpului, fără a intra în contact cu suprafețe expuse la bacterii sau virusuri. Această donație a fost posibilă datorită doamnei Manuela Bolog și Asociației CERT Transilvania.

Anunțul a fost făcut de către reprezetanții spitalului, pe pagina de socializare a unității medicale, însoțit un mesaj de mulțumire, adresat tuturor celor implicați în realizarea acestui sprijin.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419