Rămâi conectat

Curier Județean

SPRIJIN pentru Spitalului Orășenesc din Abrud: O „poartă” pentru decontaminare împreună cu alte materiale de protecție, au fost DONATE unității medciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spitalul Orășenesc „Dr. Alexandru Borza” din Abrud, aflat pe pe lista unitatilor medicale de faza a 2-a pentru tratarea pacientilor cu coronavirus, a primit un sprijin important în lupta împotriva virusului. O „poartă” pentru decontaminare, împreună cu alte materiale de protecție (viziere, măști, mănuși) și dezinfectanți a ajuns seara trecută la unitatea medicală din Apuseni.

Poarta pentru decontaminare le va permite cadrelor medicale să se dezinfecteze rapid, pe toată suprafața corpului, fără a intra în contact cu suprafețe expuse la bacterii sau virusuri. Această donație a fost posibilă datorită doamnei Manuela Bolog și Asociației CERT Transilvania.

Anunțul a fost făcut de către reprezetanții spitalului, pe pagina de socializare a unității medicale, însoțit un mesaj de mulțumire, adresat tuturor celor implicați în realizarea acestui sprijin.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea