Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sponsorizare de 400.000 de lei pentru Centrul de Copii şi Juniori al echipei de fotbal Unirea Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, la ora 16.00, la Stadionul Cetate din Alba Iulia a avut loc o întâlnire care a avut ca şi principal obiectiv prelungirea contractului de comodat, pentru ca juniorii şi copiii echipei FC Unirea Alba Iulia să poată să joace şi să se antreneze în continuare pe Stadionul Cetate. Din punct de vedere financiar situaţia este rezolvată, 400.000 de lei vor fi viraţi în contul clubului de la sponsori anonimi, pentru continuarea sezonului fotbalistic 2013 – 2014. Problema mare este cu prelungirea contractul de comodat, care expiră în data de 23 septembrie, iar dacă nu va fi prelungit arenele de joc pe care se vor antrena vor fi la Galda sau la Oarda.

Astăzi, cu începere de la ora 16.00, părinţii unor fotbalişti juniori de la Unirea au discutat cu reprezentanţii Consiliului Local: Daniel Zdrânc, Vasile Petric, Gabriel Pleşa şi Rareş Buglea, şi cu preşedintele clubului de fotbal, Mihai Dăscălescu, continuarea activităţii fotbalistice pe Stadionul Cetate. Cu o finanţare estimată la 400.000 de lei, problema financiară pentru anul competiţional 2013 – 2014 este rezolvată, singura problemă fiind continuarea sau înfiinţarea unui alt contract de comodat.

Contractul de comodat se încheie în data de 23 septembrie, în această lună încercăm să intram în regrupare să încheiem un alt contract de comodat cu echipele de copii si juniori sau să vorbim cu juriştii să facem alt contract. Pentru ca acest lucru să fie dus la îndeplinire încercăm să strângem o majoritate în Consiliul Local. Este păcat să se risipească atâta munca, sunt toţi copii de contribuabili şi trebuie să fim atenţi şi la acest aspect. Speram ca la 90 de ani de la înfiinţarea clubului de fotbal să intrăm şi cu o altă echipă de seniori”, a declarat, consilierul local, Gabriel Pleşa.

Părinţii se arată nemulţumiţi din cauza faptului că unii dintre sportivi au avut ocazia să plece la alte echipe, dar nu au dat curs acestor oferte pentru că au vrut să joace pentru echipa de seniori de la Unirea Alba Iulia. Părinţii spun că la Alba Iulia există condiţii bune de antrenament, dar lipseşte voinţa politică şi că nu este vina copiilor pentru ceea ce s-a întâmplat în trecut. Tot părinţii, în atenţia politicienilor, au adus aminte de turneele câştigate de juniori, în Spania, Ungaria şi în ţară şi de ambiţia antrenorilor care au continuat pregătirea fără să fie plătiţi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea