Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sponsor nou la CS Unirea Alba Iulia: Grupul de firme CTC va susține secția de judo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Unirea Alba Iulia, clubul sportiv nr. 1 al județului Alba, a încheiat recent un parteneriat cu grupul de firme CTC, format din CTC STORE, CTC PRINT și CTC BUSINESS SOLUTIONS. Alegerea de a sprijini secția de Judo este rezultatul recunoașterii performanțelor remarcabile obținute de club în acest domeniu și dorința de a contribui la continuarea succesului.

Parteneriatul s-a încheiat ca urmare a rezultatelor remarcabile obținute de către sportivii noștri, Alexandru Sibișan și Laura Alexia Bogdan, care au dominat importante competiții naționale. Fondurile oferite de Grupul CTC vor fi utilizate pentru achiziționarea de echipamente de înaltă calitate, organizarea de competiții și susținerea pregătirii sportivilor.

Sibișan Alexandru și Laura Bogdan au obținut, în ultimii ani, o salbă de medalii la campionatele interne și externe. Doar în acest an, cei doi sportivi au ocupat în mai multe rânduri podiumul. Astfel, la Turneul Internațional de Juniori, Laura a obținut argint, iar Alexandru bronz. Și la Cupa Europeană de Juniori, Laura Bogdan a obținut medalia de argint în vreme ce Alexandru Sibișan a obținut medalia de bronz.

La Campionatul Național Individual U21, Alexandru Sibișan a obținut medalia de aur, iar Laura Bogdan medalia de bronz. La Campionatul Național Individual de Seniori Laura Bogdan a obținut argint, în vreme ce Sibișan a câștigat medalia de bronz. La Campionatul Național U23, Alexandru Sibișan s-a clasat pe locul 2, iar Laura Alexia Bogdan pe locul 3. De asemenea, la Cupa Europeană de Juniori de la Malaga, Alexandru a Obținut bonzul. Nu în ultimul rând, Sibișan a obținut locul 2 la Cupa României Seniori și titlul de vicecampion național la Campionatul Național de Seniori Ne Waza. La această ultimă competiție și Laura s-a clasat pe locul 2.

Sportivii secției de judo din cadrul CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de către profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

”În lumea sportului, sponsorizările reprezintă o componentă vitală în asigurarea succesului pentru sportivi. Acestea oferă nu doar un suport financiar necesar pentru a participa la competiții și a se antrena, ci și oportunități de promovare și dezvoltare a carierei. Suntem recunoscători tuturor celor care doresc să se alăture proiectului de susținere a performanței sportive și să sprijine sportivii care au rezultate și fac cinste județului Alba, pe plan național și internațional”, a transmis Daniela Moșneag, director CS Unirea Alba Iulia.

”Prin intermediul acestui parteneriat, Grupul CTC va oferi sprijin financiar și resurse pentru a ajuta Clubul Sportiv UNIREA Alba Iulia să-și consolideze poziția ca unul dintre principalii promotori ai judo-ului pe plan national și internațional. Fondurile oferite de Grupul CTC vor fi utilizate pentru achiziționarea de echipamente de înaltă calitate, organizarea de competiții și susținerea pregătirii sportivilor. Suntem entuziasmați de această colaborare și convinși că acest parteneriat va aduce beneficii semnificative atât sportivilor, cât și comunității locale. Suntem dedicați promovării spiritului sportiv, a fair-play-ului și a valorilor de excelență”, a spus Cosmin Stanciu, CEO CTC

Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba lulia este o structură sportivă de drept public, cu personalitate juridică, înființată în 1974 ca instituție publică în subordinea Ministerului Sportului, având ca obiect principal de activitatea obținerea performanțelor sportive: selecția, pregătirea, participarea la competiții interne și internaționale, respectiv câștigare de medalii pe plan național și internațional.

CTC STORE, CTC PRINT și CTC BUSINESS SOLUTIONS sunt companii recunoscute în domeniile lor de activitate și au fost și sunt implicate activ în comunitatea din Alba Iulia de-a lungul anilor. Acest parteneriat cu Clubul Sportiv UNIREA Alba Iulia vine în completarea angajamentului Grupului CTC de a sprijini inițiativele locale și de a încuraja performanța sportivă în rândul tinerilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea