Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Spitalul Județean de Urgență din Alba caută medici pentru secția de Hematologie: Cei doi candidați pentru posturile vacante, respinși

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spitalul Județean de Urgență din Alba caută medici pentru secția de Hematologie: Cei doi candidați pentru posturile vacante, respinși

Spitalul Județean de Urgență din Alba este în continuare în căutare de potențiali medici pentru secția compartimentului de Hematologie. Cei doi candidați care au participat la concursul lansat de către spital, pentru ocuparea posturilor, au fost respinși.

În data de 15.03.2024, SJU Alba a anunțat organizarea unui concurs pentru ocuparea a două postr-uri în cadrul spitalului, este vorba mai exact de:

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

– 1 post de medic specialist confirmat în specialitatea hematologie – din cadrul compartimentului Hematologie;

– 1 post de medic specialist confirmat în specialitatea hematologie – din cadrul UTS;

Participanții interesați au avut nevoie să îndeplinească trei condiții critice pentru a putea participa la concurs: diplomă de licență în medicină, certificat de medic specialist în specialitatea hematologie, vechime în specialitate: stagiu de rezidențiat terminat.

În urma concursului, cele două persoane care au participat pentru ocuparea posturilor au fost declarate respinse.

Primul candidat a avut un punctaj de 70.00 de puncte la proba scrisă, urmat de 40.00 de puncte la proba practică, fiind declarat respins.

Cel de-al doilea candidat a reușit să obțină 60.00 la proba scrisă, urmat de 30.00 de puncte la proba practică, fiind declarat respins.

În acest fel, Spitalul Județean de Urgență din Alba, continuă să fie în căutare de doi medici pentru posturile la secția de Hematologie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO FOTO: Viperele au ieșit din hibernare. Au fost filmate în satul Dealu Lămășoi din Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO FOTO: Viperele au ieșit din hibernare. Au fost filmate în satul Dealu Lămășoi din Alba Mai mulți călători au avut o surpriză în timp ce se plimbau prin satul Dealu Lămășoi, de 1 mai. Două vipere le-au ieșit în cale, iar călătorii au imortalizat momentul, filmându-le și făcându-le poze, pe care le-au distribuit pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea