Rămâi conectat

Sănătatea și natură

Spitalul din Alba Iulia în finala concursului cu un proiect dedicat familiilor. Ultima săptămână în care se poate vota

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spitalul Județean de Urgență Alba a aplicat la Programul de granturi „Raiffeisen Comunităţi” cu Proiectul „2+” pentru crearea unui spațiu distinct dedicat părinților și bebelușilor. Proiectul, care se adresează întregii familii, a fost ales printre finalişti şi are nevoie de cât mai multe voturi pentru a primi finanţare.

Înscrie-te aici şi votează pentru finanţarea proiectului.

Scopul proiectului

Spitalul își propune să ofere un serviciu integrat care nu se adresează numai mamei ci și noului tată prin crearea unui mediu cald, deschis și prietenos în care să poată interacționa cu nou-născutul. În acest spațiu care va fi dotat și cu materiale informative părinții pot beneficia de consiliere personalizată și de demonstrații în ceea ce priveşte primul contact, alăptarea, prima baie, schimbatul scutecului și alte informații necesare familiei.

În Spitalul Județean de Urgență Alba se înregistrează aproximativ 1.300 de nașteri anual. Deci prin acest proiect, peste 1.000 de familii din județul Alba  ar putea beneficia de un spațiu în care să se bucure de prima întâlnire cu copilul.

Potrivit regulamentului concursului, doar săptămâna aceasta, fiecare utilizator înregistrat pe blogul Raiffeisen Comunităţi poate vota un singur proiect, o singură dată, urmând ca proiectele cu cele mai multe voturi să beneficieze de finanţare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sănătatea și natură

Sănătatea și natură

15 decembrie: Ziua Internațională a Ceaiului

Mădălina Opriș

Publicat

în

15 decembrie: Ziua Internațională a Ceaiului O delicioasă și relaxantă ceașcă de ceai este binevenită oricând, dar mai ales pe 15 decembrie, ziua dedicată acestei băuturi, ce ocupă locul doi în lume după apă, într-un top al băuturilor consumate. Ziua internațională a ceaiului a fost marcată pentru prima dată în 2005, în India, ca urmare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea