Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud va relua consultațiile medicale ambulatorii, în 25 mai: Cum se vor face programările

Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud va relua, în 25 mai, consultațiile medicale ambulatorii cu masuri stricte de protecție și va acorda consultații medicale la distanta.

Având în vedere actualul context epidemiologic, solicitam înțelegerea și colaborarea populației, astfel încât activitatea medicala sa se desfășoare în condiții de siguranță atât pentru pacienți cât și pentru personalul medical.

ELIT

Consultațiile se vor acorda doar pe baza programării prealabile. Dacă doriți o consultație va rugam sa sunați înainte la numărul de telefon: 0258 861 302 interior 103.

Programarea se face de luni pana vineri de la ora 8 la ora 10 doar telefonic. Veți fi programați pentru o consultație la distanta cu medicul de specialitate.

Vom încerca să soluționan problema dumneavoastra fără a fi necesar sa va deplasați la cabinetul medical. În acest scop vom putea trimite prin mijloace electronice(e-mail, whatsapp) rețete medicale, concedii medicale etc. și va vom solicita în măsura în care aveți aceasta posibilitate, trimiterea documentelor medicale pe care doriți sa le analizeze medicul în cadrul consultației, prin aceleași mijloace(ex:rezultate analize medicale, alte documente medicale).

Pentru consultație, va rugam sa sunati doar la ora la care ați fost programat la nr. de telefon: 0740 086 162

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...