Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud va relua consultațiile medicale ambulatorii, în 25 mai: Cum se vor face programările

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud va relua, în 25 mai, consultațiile medicale ambulatorii cu masuri stricte de protecție și va acorda consultații medicale la distanta.

Având în vedere actualul context epidemiologic, solicitam înțelegerea și colaborarea populației, astfel încât activitatea medicala sa se desfășoare în condiții de siguranță atât pentru pacienți cât și pentru personalul medical.

Consultațiile se vor acorda doar pe baza programării prealabile. Dacă doriți o consultație va rugam sa sunați înainte la numărul de telefon: 0258 861 302 interior 103.

Programarea se face de luni pana vineri de la ora 8 la ora 10 doar telefonic. Veți fi programați pentru o consultație la distanta cu medicul de specialitate.

Vom încerca să soluționan problema dumneavoastra fără a fi necesar sa va deplasați la cabinetul medical. În acest scop vom putea trimite prin mijloace electronice(e-mail, whatsapp) rețete medicale, concedii medicale etc. și va vom solicita în măsura în care aveți aceasta posibilitate, trimiterea documentelor medicale pe care doriți sa le analizeze medicul în cadrul consultației, prin aceleași mijloace(ex:rezultate analize medicale, alte documente medicale).

Pentru consultație, va rugam sa sunati doar la ora la care ați fost programat la nr. de telefon: 0740 086 162


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea