Rămâi conectat

Actualitate

Spectacole folclorice la Şibot şi Băcăinţi

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două evenimente artistice s-au petrecut a doua zi de Paşte la Şibot şi Băcăinţi, amândouă fiind organizate din iniţiativa primarului Ilie Tomuş, care prin eforturi personale a dorit să ofere locuitorilor celor două comunităţi o zi culturală de neuitat care pe viitor să devină tradiţie cu prilejul sărbătorilor pascale.
Prima manifestare a avut loc la Băcăinţi, sat aparţinând de comuna Şibot, unde, începând cu ora 13.00, numeroşi localnici, după ieşirea de la slujba de a doua zi de Paşte s-au îndreptat împreună cu familiile direct la Căminul cultural pentru a urmări un minunat spectacol folcloric susţinut de cunoscuţi interpreţi din localitate şi din judeţ. A doua parte a evenimentului s-a desfăşurat la Căminul cultural din Şibot începând de la ora 17.00, sala de spectacole devenind neîncăpătoare pentru iubitorii de muzică bună susţinută de artişti recunoscuţi şi apreciaţi de şiboteni. Şi-au dat concursul fluieraşi din Şibot, interpreţii Ionuţ Fulea, Ancuţa Matei, Bogdan Toma, Bogdan Cioran şi Leontina Fărcaş. Un recital special a fost oferit de sibianca Mărioara Moisescu. De la cele două spectacole n-au lipsit politicienii, fiind prezenţi cu acest prilej, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba – Alin Cucui precum şi deputaţii PDL de Alba Clement Negruţ şi Corneliu Olar. (C.P;A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai Cei aproape cinci milioane de pensionari care așteptau anunțul privind pensiile au primit răspunsul. Directorul Poștei Române a anunțat că încearcă ca toți seniorii să primească la timp pensia, cu toate că recunoaște că este o provocare și pentru ei. Potrivit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea