Rămâi conectat

Societate

Spectacole de nota 10 cu „Skepsis” la 10 ani de la înfiinţare

Alexandra Mates

Publicat

în

Grupul Skepsis împlineşte 10 ani de la înfiinţare. Cu susţinerea Casei de Cultură a Studenţilor Alba Iulia şi a Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, Grupul Skepsis vă invită în luna mai să vă alăturaţi la celebrarea evenimentului aniversar. Evenimentul va fi marcat prin două spectacole de teatru de nota 10, ce vor fi conturate după „reţeta casei” a grupului, de momente de poezie, muzică şi umor şi punctate de invitatul special, trupa „Plus Noi”. Astfel, joi, 10 mai 2012, începând cu ora 19:00, sunteţi aşteptaţi să luaţi parte la piesa de teatru ” Weekend  în infern”, de Rodica Padina iar joi, 31 mai 2012, începând cu ora 20:00, la „Dineu cu proşti”, de Francis Veber.
Intrarea este gratuită la ambele spectacole, evenimentul încadrându-se în acţiunea de strângere de fonduri destinată înfiinţării Teatrului Skepsis.

„În încercarea de a dezvolta arta dramatică şi divertismentul în Alba Iulia, am depus o cerere autorităţilor locale pentru concesionarea unui spaţiu în Şanţurile Cetăţii în vederea amenajării lui ca un teatru mic – înţeles ca un centru cultural-artistic şi de divertisment –  care să ofere albaiulienilor şi turiştilor stagiuni sistematice de spectacole, cheltuielile legate de înfiinţare şi întreţinere urmând a fi suportate de asociaţia noastră.
Iată de ce, grupul nostru a început o campanie de strângere de fonduri al cărei scop este întemeierea Teatrului Skepsis, înţeles ca un centru cultural-artistic şi de divertisment. Teatrul Skepsis va fi un loc al întâlnirii tuturor tinerilor care au ceva de oferit, ceva de învăţat şi mai ales ceva de dăruit comunităţii din care fac parte.

Puteţi susţine acest proiect ca persoană fizică prin direcţionarea a 2% din impozit spre Asociaţia Grupul Skepsis, donaţii directe (la spectacole) la Cutia Actorului sau în contul asociaţiei noastre – aveţi datele mai jos.
Ca persoană juridică, ne puteţi susţine proiectul prin sponsorizări.” – Teatrul Skepsis

Denumire entitate nonprofit: Asociaţia Grupul Skepsis
Cod de identitate fiscala: 21022125
Cont bancar IBAN: R017BRDE010SV11421630100

Informatii detaliate puteţi obţine de pe site-ul grupului: www.grupulskepsis.ro, sau contactându-i la:
Facebook: teatruskepsis
e-mail: [email protected]
Persoană Contact: Dr.Cioflica Viorel Mihai (Sociolog) –  Coordonator, tel:0722604402; mail: [email protected]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Cultură Educație

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului S-au împlinit 103 ani de la momentul în care arhitectul Victor Ștefănescu a pus piatra de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului. Joi, 28 martie 2024, se împlinesc 103 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea