// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Spectacol caritabil la Alba Iulia pentru Zseke Ferenc, o fetiță de cinci ani diagnosticată cu leucemie

Școala de Muzică şi Dans Maria Brudan din Alba Iulia, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia organizează vineri, 17 iunie, de la ora 18.30, o acțiune caritabilă în folosul vieții, al speranței și nu în ultimul rând al dreptului la fericire, pentru o fetiță de numai 5 anișori care vrea să trăiască. Zseke Ferenc a fost diagnosticată cu LEUCEMIE la vârsta de 2 ani. Până acum a făcut de 5 ori tratament cu citostatice, iar la ora actuală se află la Roma la tratament. Ea aşteaptă un transplant de măduvă a spinării.

Pentru că ultimii 3 ani i-a petrecut în spitale Zseke îşi doreşte să devină doctoriţă dar şi balerină ca sora ei mai mare.

Familia Zsebe Ferenc și Marta au 4 copilași: Zsuzsy este în clasa a II-a, Zseke fetiţa bolnavă de leucemie, pentru care dorim să facem un gest umanitar  şi 2 gemeni fetiță și băiețel în vârstă de 3 ani, care locuiesc la o mătușă la Aiud.

Este o perioadă foarte încercată pentru această familie, Marta Zsebe este internată cu fetița bolnavă la Roma, soțul ei Ferenc lucrează secretar la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, iar în acest moment este alături de Marta și fetița bolnavă în Italia. Copiii rămaşi acasă suferă de dorul mamei şi ar dori să poată să o viziteze şi ei pe sora lor.  Drumurile sunt însă costisitoare şi din această cauză dorim să realizăm un spectacol caritabil la care sunt invitaţi toţi albaiulienii cu suflet mare să doneze, dacă pot şi dispun de o sumă de bani, pentru această familie greu încercată.

afis01

Pentru a susţine această acţiune umanitară elevii Şcolii de Muzică și Dans Maria Brudan vor prezenta, pentru cei care vor fi în sala de spectacol, 15 fragmente din balete cunoscute, 3 dansuri moderne și dansuri populare .

Intrarea la spectacol este gratuită!

Spectatorii vor contribui benevol cu o sumă pe care și-o permit.

Banii se vor aduna de către un grup de părinți, care vor nota suma donată. Banii vor fi depuşi mai apoi în contul beneficiarului Zsebe Ferenc -Jozsef .Nr.RO 28 BRDE 010 SV 208439901OO deschis la BRD.

Vă aşteptăm!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

loading...