Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Spargere ca în filme la magazinul Altex din Alba Iulia. Hoții au furat bunuri de aproape 30.000 de euro

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O spargere a avut loc, în noaptea de luni spre marți, la magazinul Altex din Alba Iulia, hoții furând mai multe produse electronice, între care laptopuri și telefoane, posibil și aparate de fotografiat, în valoare de 30.000 de euro.

Se pare că ar fi vorba de patru hoți și complici ai acestora. Unul ar fi stat de ”șase”, iar alți trei ar fi ”operat” rapid spargerea, astfel încât, până la sosirea firmei care se ocupă de securitatea magazinului, aceștia au plecat, potrivit unor surse.

În acest caz, polițiștii fac cercetări pentru identificarea autorilor, tragerea lor la răspundere și recuperarea prejudiciului.

Spargerea s-a produs la magazinul Altex de lângă magazinul Kaufland, de pe Calea Moților din Alba Iulia.

Se pare că prejudiciul produs se ridică la peste 130.000 de lei. Spargerea a avut loc în noaptea de luni spre marți.

Altex este o companie din România, cu sediul la București, care are ca obiect de activitate vânzarea de produse electrocasnice, electronice și produse IT&C.  Compania are 106 magazine. Altex România este acționar majoritar la companiile Complet Electro Serv, producătoare de echipamente IT, și Cometex SA, companie de imobile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire Un complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii va fi construit la Alba Iulia, Printr-o investiție de peste 3 milioane de lei. Vineri, 26 aprilie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea