”Spaima Aiudului” a primit încă două condamnări la închisoare cu executare. Sentințe definitive la Curtea de Apel pentru Ciprian ”Corco” Maxim

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

”Spaima Aiudului” a primit încă două condamnări la închisoare cu executare. Sentințe definitive la Curtea de Apel pentru Ciprian ”Corco” Maxim

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, supranumit „spaima Aiudului”, a primit două noi condamnări cu executare. Ciprian „Corco” Maxim a fost condamnat la 10 luni de închisoare pentru lovire, acesta urmând să execute şi un rest de pedeapsă de 1 an şi aproape 3 luni. Pedeapsa finală aplicată în acest dosar prin decizia Curții de Apel Alba Iulia, din 20 iunie 2017, este de 2 ani și circa o lună de închisoare.

”Spaima Aiudului” a recunoscut fapta și mai trebuie să plătească 1.500 de lei daune morale către partea vătămată. În cel de-al doilea dosar, inculpatul a fost condamnat definitiv în 6 iulie 2017 la 1 an și 4 luni de închisoare cu executare, infracțiunile reținute în sarcina acestuia fiind ultrajul contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice, port fără drept de obiecte periculoase și ameninţare. Din această pedeapsă, ”spaima Aiudului” ar mai avea de executat doar câteva luni având în vedere că a fost în arest preventiv, respectiv în arest la domiciliu, în perioada 18 – 19 august 2016 și din 20 octombrie 2016 până la momentul pronunțării instanței.

Pe lângă pedeapsa principală, inculpatului i-a fost interzis dreptul de a deţine şi purta orice categorie de arme și dreptul de a intra în localuri publice în care se consumă băuturi alcoolice pe o perioadă de 1 an și 4 luni de la data finalizării executării pedepsei.

Fost fotbalist, bărbatul este cunoscut drept un veritabil ”terorist” la nivel local din cauza scandalurilor în care a fost implicat în ultimii opt ani. Ultima condamnare cu executare datează din 2013, când a primit 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru fapte similare, fiind eliberat condiţionat. ”Corco” are la activ peste 30 de dosare penale pentru lovire, vătămare corporală, furt şi alte infracţiuni comise cu violenţă. Cu majoritatea victimelor s-a împăcat, astfel încât dosarele nu au mai ajuns în instanţă. Multe dintre dosarele care au ajuns să fie judecate s-au finalizat tot cu ”împăcarea părţilor”.

”Spaima Aiudului” a primit, totuşi, câteva condamnări la amendă penală, două la închisoare cu suspendare şi încă patru la închisoare cu executare. Ciprian Maxim a fost condamnat în 2009 la 1 an de închisoare pentru distrugere. Tot în 2009 a fost condamnat la plata unei amenzi penale de 1.500 de lei pentru lovire. În anul 2010, tânărul a primit o pedeapsă de 2 ani cu suspendare pentru ultraj contra bunelor moravuri. La acestea se adaugă cele trei condamnări cu executare din 2013 și 2017.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

alexandru 16 iulie 2017 at 11:38

la cate batai a tras putea sa urce intr-un ring si dupa cateva batai luate era linistit ca un adolescent!:))))

berbec 16 iulie 2017 at 15:32

probabil e vreun istet care batea pe cate vreun amarat sa se dea vezi cine e el!

gica viteazul 17 iulie 2017 at 10:13

Pentru astfel de specimene existau ,,taberele,, fortate de la Canal ! Daca se mai intorceau de acolo, erau linistiti pe vecie.

MARIA 17 iulie 2017 at 11:53

La vârsta asta ar trebuii sa se aseze si el. Si asa Aiudul e vai mama lui, nu ne mai trebuie scandaluri…

Bass 17 iulie 2017 at 15:11

Era „interlop” ca Bucurii. Bateau copii in discoteci sa le ia 10 lei sa aiba si ei de o bere. Fac de rusine tagma mafiotilor. :))

spetsnaz 17 iulie 2017 at 16:51

„Fost fotbalist” poate prieten cu fotbalul,ca daca era fotbalist si valoare,era la vreo echipa mai rasarita,asa nu este decat un gainar. Cat despre „interlopie,mafiotie,smechereala” in Romania,nu predomina legea,se stie CLAR. Daca era limbricul asta,in U.S.A.,la ce „activitate” a avut,are „îl oprea” ori un glont,ori un electrosoc !!! Asa face ce vrea,in colonia numita Romania. Pina intr-o zi……

Comentariile sunt oprite