Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Sorin Cîmpeanu: Am primit asigurări de la toate inspectoratele școlare județene că, luni, toți copiii vor avea manuale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În prima zi de școală toți copiii vor avea manuale și nu sunt probleme deosebite cu privire la începerea anului școlar a spus, luni, Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Sorin Campeanu„Am primit asigurări de la toate inspectoratele școlare județene că mâine (luni — n.r.) toți copiii vor avea manuale și nu sunt probleme deosebite cu privire la începerea anului școlar”, a precizat ministrul Educației, care a menționat că a avut o videoconferință cu toate inspectoratele școlare din țară.

El a spus că, la acest început de an școlar, există unele probleme, în special cele legate de obținerea autorizațiilor sanitare la unele instituții de învățământ.

„Sunt acele probleme care trenează în raport cu obținerea autorizațiilor sanitare de funcționare. În unele cazuri sunt soluții remediabile și care vor fi remediate, în alte situații sunt soluții inexistente, pentru că vorbim de școli din mediul rural care, spre exemplu, au plafonul jos, iar volumul de aer este sub normele legale și în aceste situații nu se poate face nimic căci nu poți să modifici acea clădire”, a arătat ministrul.

Peste trei milioane de elevi și preșcolari încep luni cursurile noului an școlar 2015 — 2016.

Sursa Agerpres


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea