// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Sorin Bumb, PNL Alba: ”Cu Todorel ministru, în curând o sa avem nevoie de vize si pentru UE”

Guvernul României a reușit să stabilească un nou prag al penibilului prin prestația jalnică a Ministrului Justiției Todorel Toader, vajnicul apărător al corupților care, mai nou, s-a apucat să reinterpreteze legile și regulamentele europene după cum îi dă bine lui Dragnea.

Ultimele declarații ale lui Todorel Toader, referitoare la raportul GRECO pe justiție, ar fi hilare dacă nu ar veni în pragul preluării președinției Consiliului Europei de către România. În acest context sunt însă de o gravitate extremă și aduc atingere gravă imaginii României în plan internațional.

După ce Grupul Statelor împotriva Corupției din cadrul Consiliului Europei (GRECO) a făcut public raportul pe justiție referitor la România, în care făcea praf acțiunile PSD, spunând negru pe alb că modificările aduse legislației duc la încălcarea gravă a standardelor anti-corupție, ministrul Todorel iese cu tupeu la rampă și califică raportul ca fiind neprofesionist și cu un caracter pur orientativ. Faptul a generat nu doar îngrijorare în rândul Uniunii Europene ci și o reacție rapidă a GRECO, care au răspuns clar că recomandările din raport sunt obligatorii și România trebuie să renunțe la modificările făcute legislației noaptea ca hoții.

Iată cum slugărnicia față de Dragnea și PSD afectează grav interesele naționale ale României și pun în pericol evoluția viitoare a țării noastre în plan internațional.

După o serie de gafe monumentale ale PSD și ale Guvernului Viorica Dăncilă, în plan internațional, această ieșire a lui Todorel Toader agravează și mai tare lucrurile.

Rezultatul acestei politici iresponsabile nu-l va simți însă Todorel Toader și nici Dragnea sau Guvernul Dăncilă. Oricum guvernul expiră în această vară… Rezultatul îl vor simți toți românii, în special prin creșteri de prețuri și instabilitate economică. Raportul GRECO și reacția lui Todorel sunt semnale foarte proaste pe piețele internaționale, ce vor face ca moneda națională să se devalorizeze, euro să crească și o dată cu el și prețurile din România. În același timp, încrederea investitorilor în România scade, iar acest lucru se traduce, pe de o parte, în mai puține investiții și mai puține locuri de muncă iar, pe de altă parte, prin creșterea dobânzilor la care România se împrumută pe piețele internaționale pentru a plăti pensiile și salariile.

Nu în ultimul rând, aceste acțiuni iresponsabile ne lasă din nou în afara spațiului de liberă circulație Schengen, prelungind cu încă vreo câțiva ani statul la cozi pentru români, în vămi și pe aeroporturi și obligativitatea Vizelor pentru SUA. Sa speram doar că, în urma acesteia guvernări dezastruoase, nu vom avea nevoie de vize si pentru UE…

Deputat PNL de Alba, Sorin Ioan BUMB

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Răspunsuri la Sorin Bumb, PNL Alba: ”Cu Todorel ministru, în curând o sa avem nevoie de vize si pentru UE”

 1. marius 16.05.2018 la 17:39

  O tema atat de rasuflata incat putini se mai incumenta sa o guste.

 2. 1918 16.05.2018 la 23:09

  Las-o numa incet nenea ca nici tu nu esti mai bun

 3. bergenbier 17.05.2018 la 9:24

  Tu vorbesti de vize?
  Pai cum ai ajuns deputat? Nu cu viza?

 4. cititor 19.05.2018 la 20:54

  Vom avea nevoie de vize,daca nu va educati etnia.