Ziarul Unirea

Sorin Bumb: Pentru mine, colegiul Aiud – Ocna Mureş – Târnava Mică înseamnă acasă. Pentru alţii înseamnă doar statistică…

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Alegeri parlamentare 2012, judeţul Alba – Sorin Bumb, candidat ARD, Colegiul – Aiud, Ocna Mureș, Camera Deputaţilor.

Pentru unii colegiul Aiud – Ocna Mureş – Târnava Mică nu reprezintă decât statistică: nişte voturi care te pot duce în Parlament unde, patru ani de zile, nu o să te deranjeze nimeni, după cum s-a văzut deja. Unii can­didează aici împinşi de jocuri politicianiste murdare, de bătălii de culise, impuşi de la centru. Alţii, care nu şi-au găsit locul niciunde până acum şi care au schimbat crezurile politice mai des decât hainele, încearcă acum să amăgească oamenii din această zonă crezând că pot obţine o statistică favorabilă.
Pentru mine colegiul Aiud – Ocna Mureş – Târnava Mică înseamnă acasă. Sunt născut şi crescut în Aiud, aici sunt oamenii la care ţin şi locurile din care mă trag.
De mai bine de patru ani am lucrat ca vicepreşedinte al Consiliului judeţean Alba pentru oamenii din această zonă. Am fost mereu în mijlocul lor şi cunosc problemele fiecărei comunităţi din acest colegiu. Am reuşit astfel să modernizăm şi să asfaltăm drumuri, am reuşit să introducem apă şi canalizare în gospodăriile oamenilor, am sprijinit cultura şi tradiţiile acestor locuri. Multe şcoli au fost reabilitate, modernizate şi dotate cu cele necesare pentru că grija faţă de copii, de generaţiile ce vor veni după noi, se demonstrează prin fapte nu prin vorbe sau promisiuni deşarte. Căminele culturale au beneficiat de pe urma unui program de reabilitare, care să ne păstreze obiceiurile din strămoşi, iar lăcaşurile de cult au fost şi ele constant susţinute în activităţile lor de edu­care şi de ajutorare ale celor nevoiaşi.
O mare problemă a colegiului Aiud – Ocna Mureş – Târnava Mică o reprezintă locurile de muncă. Este o problemă delicată, îndeosebi pentru Ocna Mureş, o problemă pe care trebuie însă să o atacăm cu toată forţa. Investiţiile străine rămân soluţia, iar la Ocna Mureş, graţie implicării alături de administraţia locală, acestea deja au început să apară. Confecţii textile, confecţii şi construcţii me­talice, extragerea şi prelucrarea sării sunt doar câteva investiţii străine deja făcute, se dezvoltă sau sunt în stadiu avansat de realizare. În scurt timp acestea vor compensa în mare măsură dezastrul social care a urmat închiderii UPSOM.
Timp de patru ani, am clădit o legătură solidă cu administraţiile locale din acest colegiu, cu primarii. Voi menţine această legă­tură şi după ce voi merge la Bu­cureşti, în Parlament.
Împreună ne-am luptat ca spitalul din Ocna Mureş, pe care cu toţii îl dorim redeschis, să revină administraţiei locale. Iată că acest lucru s-a întâmplat după lungi şi multe procese care puteau fi evitate încă de acum doi ani.
Mă voi bate în continuare pentru deschiderea unui centru multifuncţional cu secţii de pediatrie, chirurgie, ginecologie şi interne, la fel cum voi continua să susţin şi redeschiderea Spitalului de Recuperare, pentru a aduce aici pe cei care au bilete de tratament. Anul acesta oraşul a pierdut circa un milion de euro numai din biletele de tratament din judeţul nostru. Cu aceşti bani se poate reface sistemul sanitar pentru o zonă cu peste 30.000 de locuitori şi se poate susţine crearea de noi locuri de muncă pentru că existenţa unui astfel de spital necesită şi servicii conexe, ce se vor dezvolta pe orizontală.
Pentru mine toate aceste lucruri contează! Eu candidez aici pentru semenii mei, pentru oamenii pe care îi cunosc. De mai bine de patru ani lucrez pentru această zonă şi acum vreau să-mi continui munca din Parlament pentru oamenii alături de care am crescut şi m-am format, pentru locurile din care mă trag.
Sunt sigur că pe 9 decembrie veţi fi cu inima alături de mine şi veţi vota pentru un om de-al locului!

ELIT

Sorin Ioan BUMB, candidatul ARD pentru Camera Deputaţilor, Colegiul Aiud-Ocna Mureş – Târnava Mică

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

12 Comentarii

Costel* 19 noiembrie 2012 at 18:18

Iti doresc multa sanatate pentru ca voturi vei primi doar de la familia doamnei Oana Badea din Pagida Aiudului! Succesuri! Sigur vei dubla locurile de munca create de Dumitrel in aceasta zona. Asta e, Zero locuri de munca ori 2 tot zero face. Burta sanatoasa domn sef! Sigur traiti bine comform sarcinilor domnului Guvernator.

ceapraz 19 noiembrie 2012 at 23:47

Acest pinguin incompetent este un fel de yes-man al lui Dumitrel la CJ.
O sa vada la vot ce valoare are.

Manitu 19 noiembrie 2012 at 18:30

Cel mai bine se doarme acasa … Motanule!!!

radu 19 noiembrie 2012 at 18:55

un deputat serios 1oo%

Carlos 19 noiembrie 2012 at 20:32

pt tine inseamna o _|_ asta inseamna tot

contribuabilu` 20 noiembrie 2012 at 3:23

In timpul vicepresedintiei Domnului Bumb s-au inchis Spitalul, UPSOM-ul,ca sa nu vorbim decat de cei mari. Acum candidatul Bumb promite ca le va redeschide si ne cere sa-l votam. Il crede cineva ?

Liberalul Aiudean 20 noiembrie 2012 at 7:12

Contribuabile, UPSOM s-a inchis atunci cand a fost cumparat de fratii Cristea, parca PSD ers la putere. Metalurgica Aiud s-a vandut pe doi lei pe vremea in care fonfaila era la AVAS si PNL la guvernare. Nemntii care construiesc acum la Sebes au oferit atunci de 4 ori mai mult decat tiganii de la Remaru.
Aiudenii, daca nu au fost in stare sa-si puna un primar nascut si crescut in Aiud au ajuns pe ultimele locuri in judet datorita grijii pe care au avot-o liberalii si PSD-istii care sa=-au perindat la conducere. Cred ca alegerea unui om nascut si crescut in zona este o solutie. Acest a va face treaba chiar si numai de rusinea de a se intalni cu consatenii si vecinii lui.

nasturescu 20 noiembrie 2012 at 9:43

Lasa frate sa faca altii TREABA, ca ei cat au fost la putere nu au facut decat burtoace si falci ca grohaila. E timpul ca dupa 8 ani de pedelism jefuitor sa se mai schimba pe ici colea, adica in toate punctele esentiale.La vremuri noi, NU EI !!

Adrian Gota 20 noiembrie 2012 at 9:12

Unde te-ai nascut Bumbule,in Bufa sau in Budu?

eu 20 noiembrie 2012 at 9:52

Un traseist politic de 2 bani , incompetent si prost ca noaptea!!
Mare amator de mancare buna si bauturica , chefliu notoriu pe banii gazului sau ai statului!!
Te mai cunoaste lumea prin oras Sorine!!!!
Asta-i PDL!!!!!

Antoniu Poienaru 20 noiembrie 2012 at 11:05

-‘extragerea şi prelucrarea sării sunt doar câteva investiţii străine deja făcute’,zice ‘catindatul Bumb, despre Ocna Mures. Sa vedem daca nu cumva reclamantele LIDL IMOBILIARE MANAGEMENT SCS si LIDL DISCOUNT SRL, nu executa silit pe paratii SOCIETATEA NATIONALA A SARII(SALINA Ocna Mures-furnizoarea de sare) si ORASUL OCNA MURES PRIN PRIMAR, cerand daune de 100 mild. lei in data de 08/01/2013 la Tribunalul Bucuresti, in dosarul cu nr. 2713/3/2012, avand ca obiect dosar: actiune in raspundere delictuala.
-‘Împreună ne-am luptat ca spitalul din Ocna Mureş, pe care cu toţii îl dorim redeschis, să revină administraţiei locale. Iată că acest lucru s-a întâmplat după lungi şi multe procese care puteau fi evitate încă de acum doi ani.’ Spitalul nu se redeschise pana cand nu se rezolva litigiul dintre reclamantul SC HOSPITAL CLINIC DR. FILIP SRL si paratii CONSILIUL LOCAL OCNA MUREŞ, CONSILIUL JUDEŢEAN ALBA, INSTITUŢIA PREFECTULUI JUD. ALBA, Primarul oraşului Ocna Mureş, DUMITREL IONEL -PREŞEDINTELE CONSILIULUI JUD. ALBA, BĂRDAN ŞTEFAN-Prefectul jud. Alba,-la sediul Instituţiei, in dosarul cu nr.12498/107/2011 de la Tribunalul Alba, cu termen de judecare in 21.11.2012, avand ca obiect al dosarului, obligatia de a face. Adica, si aici se cer daune. Deci, mai incet cu realizarile din Ocna Mures, ca nu tine. Nu mai are balta peste!

batman 20 noiembrie 2012 at 16:49

Ca sa creezi locurile alea de munca nu trebuie exclusiv sa atragi investitii straine, spalat pe creier de FMI ce esti. Poate si romanul sa isi faca srl, sau statul roman cu companiile de stat. DAR NU VRETI.
Iar strazile alea degeaba mi le asfaltezi daca nu avem CU CE merge pe ele, ca ne sufocati cu taxe pe masini si rovignete, iar pretul benzinei nu are rost sa-l mai pomenesc.

Comentariile sunt oprite