Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Sorin Bumb: Pentru mine, colegiul Aiud – Ocna Mureş – Târnava Mică înseamnă acasă. Pentru alţii înseamnă doar statistică…

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alegeri parlamentare 2012, judeţul Alba – Sorin Bumb, candidat ARD, Colegiul – Aiud, Ocna Mureș, Camera Deputaţilor.

Pentru unii colegiul Aiud – Ocna Mureş – Târnava Mică nu reprezintă decât statistică: nişte voturi care te pot duce în Parlament unde, patru ani de zile, nu o să te deranjeze nimeni, după cum s-a văzut deja. Unii can­didează aici împinşi de jocuri politicianiste murdare, de bătălii de culise, impuşi de la centru. Alţii, care nu şi-au găsit locul niciunde până acum şi care au schimbat crezurile politice mai des decât hainele, încearcă acum să amăgească oamenii din această zonă crezând că pot obţine o statistică favorabilă.
Pentru mine colegiul Aiud – Ocna Mureş – Târnava Mică înseamnă acasă. Sunt născut şi crescut în Aiud, aici sunt oamenii la care ţin şi locurile din care mă trag.
De mai bine de patru ani am lucrat ca vicepreşedinte al Consiliului judeţean Alba pentru oamenii din această zonă. Am fost mereu în mijlocul lor şi cunosc problemele fiecărei comunităţi din acest colegiu. Am reuşit astfel să modernizăm şi să asfaltăm drumuri, am reuşit să introducem apă şi canalizare în gospodăriile oamenilor, am sprijinit cultura şi tradiţiile acestor locuri. Multe şcoli au fost reabilitate, modernizate şi dotate cu cele necesare pentru că grija faţă de copii, de generaţiile ce vor veni după noi, se demonstrează prin fapte nu prin vorbe sau promisiuni deşarte. Căminele culturale au beneficiat de pe urma unui program de reabilitare, care să ne păstreze obiceiurile din strămoşi, iar lăcaşurile de cult au fost şi ele constant susţinute în activităţile lor de edu­care şi de ajutorare ale celor nevoiaşi.
O mare problemă a colegiului Aiud – Ocna Mureş – Târnava Mică o reprezintă locurile de muncă. Este o problemă delicată, îndeosebi pentru Ocna Mureş, o problemă pe care trebuie însă să o atacăm cu toată forţa. Investiţiile străine rămân soluţia, iar la Ocna Mureş, graţie implicării alături de administraţia locală, acestea deja au început să apară. Confecţii textile, confecţii şi construcţii me­talice, extragerea şi prelucrarea sării sunt doar câteva investiţii străine deja făcute, se dezvoltă sau sunt în stadiu avansat de realizare. În scurt timp acestea vor compensa în mare măsură dezastrul social care a urmat închiderii UPSOM.
Timp de patru ani, am clădit o legătură solidă cu administraţiile locale din acest colegiu, cu primarii. Voi menţine această legă­tură şi după ce voi merge la Bu­cureşti, în Parlament.
Împreună ne-am luptat ca spitalul din Ocna Mureş, pe care cu toţii îl dorim redeschis, să revină administraţiei locale. Iată că acest lucru s-a întâmplat după lungi şi multe procese care puteau fi evitate încă de acum doi ani.
Mă voi bate în continuare pentru deschiderea unui centru multifuncţional cu secţii de pediatrie, chirurgie, ginecologie şi interne, la fel cum voi continua să susţin şi redeschiderea Spitalului de Recuperare, pentru a aduce aici pe cei care au bilete de tratament. Anul acesta oraşul a pierdut circa un milion de euro numai din biletele de tratament din judeţul nostru. Cu aceşti bani se poate reface sistemul sanitar pentru o zonă cu peste 30.000 de locuitori şi se poate susţine crearea de noi locuri de muncă pentru că existenţa unui astfel de spital necesită şi servicii conexe, ce se vor dezvolta pe orizontală.
Pentru mine toate aceste lucruri contează! Eu candidez aici pentru semenii mei, pentru oamenii pe care îi cunosc. De mai bine de patru ani lucrez pentru această zonă şi acum vreau să-mi continui munca din Parlament pentru oamenii alături de care am crescut şi m-am format, pentru locurile din care mă trag.
Sunt sigur că pe 9 decembrie veţi fi cu inima alături de mine şi veţi vota pentru un om de-al locului!

Sorin Ioan BUMB, candidatul ARD pentru Camera Deputaţilor, Colegiul Aiud-Ocna Mureş – Târnava Mică


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Berghin a scos la licitație pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice schimbarea imobilului școlii din localitatea Henig în capelă și centru de cateheză. Licitația are o valoare de peste 1,1 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea