Rămâi conectat

Politică Administrație

Sorin Bumb, managerul public al CJ Alba, votat membru în Consiliul de administraţie al Casei de Asigurări de Sănătate

Bogdan Presecan

Publicat

în

Sorin Ioan  Bumb – administrator public al Consiliului Județean Alba a fost desemnat astăzi, în cadrul ședinței ordinare a CJ, ca reprezentant al instituției în funcţia de membru în Consiliul de administraţie al Casei de Asigurări de Sănătate Alba. Acesta o înlocuiește pe doamna Grădinariu Raluca Elena – consilier juridic în cadrul Direcţiei juridică şi administraţie publică din cadrul CJ, aceasta intrând în concediu pentru îngrijirea copilului în vârstă de până la 2 ani.

Grădinariu a fost numită în CA al CAS Alba în anul 2010, pentru un mandat de 4 ani, pe care îl va continua acum Sorin Bumb.

 Astefel, potrivit hotărârii de CJ, “se revocă doamna Grădinariu Raluca Elena – consilier juridic în cadrul Direcţiei juridică şi administraţie publică din funcţia de membru în Consiliul de administraţie al Casei de Asigurări de Sănătate Alba și se numeşte domnul Bumb Sorin Ioan – administrator public în funcţia de membru în Consiliul de administraţie al Casei de Asigurări de Sănătate Alba până la expirarea, mandatului în curs.

Consiliul de administraţie al caselor de asigurări de sănătate judeţene este alcătuit, potrivit prevederilor art.287 alin.(l) din Legea nr.95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare, din 11 membri, desemnaţi după cum urmează:

unul de consiliul judeţean, unul de prefect, la propunerea direcţiei de sănătate publică judeţene; 3 de confederaţiile patronale reprezentative la nivel naţional, desemnaţi prin consens; 2 de consiliile judeţene ale persoanelor vârstnice; preşedintele, care este directorul general al casei de asigurări.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Lucrări la Teiuș: Continuă reabilitarea energetică la scoala primară și se montează scurgeri pluviale pe două străzi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lucrări la Teiuș: Continuă reabilitarea energetică la scoala primară și se montează scurgeri pluviale pe două străzi La Teiuș continuă lucrările de modernizare în mai multe zone din oraș. Reprezentanții primăriei au dat detalii despre reabilitarea energetică a școlii primare și montarea scurgerilor pluviale pe două străzi. Citește și: FOTO | Continuă lucrările de modernizare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea