Sorin Bumb, deputatul PNL de Alba, a fost ales Vicepreședinte al Comisiei pentru Industrie și Servicii a Camerei Deputaților

Paul Voicu - Primar 2020

Deputatul PNL de Alba, Sorin Bumb a fost ales marți, 12 noiembrie, în funcția de Vicepreședinte al Comisiei Permanente pentru Industrie și Servicii a Camerei Deputaților.

„Este comisia în care am activat de la începutul mandatului meu și în care am susținut, alături de colegii mei din PNL și de domnul ministru Virgil Popescu, cel care a deținut anterior această funcție, importante proiecte de lege privind piața energiei sau dezvoltarea industriei și economiei. Una dintre aceste modificări legislative va da posibilitatea primăriilor să înființeze direct rețele de distribuție a gazelor naturale, fără a mai avea nevoie de aprobarea Ministerul Energiei și a Guvernului.

ELIT

Voi continua acest demers astfel încât primăriile să poată beneficia și de surse de finanțare, prin programele de dezvoltare viitoare, pentru realizarea acestor rețele de gaze. Este un demers care va duce la îmbunătățirea standardului de viață a numeroase comunități locale și care va da posibilitatea apariției unor investitori în zonele rurale și în orașele mici, în care accesul la energie este încă problematic.

Este o responsabilitate care mă onorează și le mulțumesc colegilor mei din PNL, domnului președinte Ludovic Orban și domnului Ministru Virgil Popescu pentru încrederea acordată, dar și alegătorilor din județul Alba, care prin votul lor, fac posibilă reprezentarea directă a județului Alba în cele mai importante foruri decizionale ale României.” a declarat Sorin Ioan Bumb.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...