Ziarul Unirea

Sorin Bumb: Cum a dat Călin Potor cu sinceritatea-n fasole!

Este un moment în viaţă când oricât te-ai strădui să pari ceea ce nu eşti, să pozezi în altceva decât în ceea ce te cunoaşte lumea, gheaţa se sparge şi adevărul iese la suprafaţă. Călin Potor a avut parte recent de întălnirea cu adevărul. În primul său interviu, cu întrebări nefabricate şi adresate nepărtinitor s-a trezit în faţă cu adevărul. Debusolat şi total nepregătit. Albaiulienii care au urmărit cel mai recent interviu online al deputatului de Alba au avut parte de imaginea clară care a dezvăluit adevăratul motiv al plecării din PDL. Dincolo de valoarea îndoielnică a ideilor şi a discursului, deputatul Potor a dat cu sinceritatea-n fasole şi a recunoscut public, indirect sau mai degrabă involuntar, că ideologia nu mai are demult de-a face cu politica. Politica bunăstării personale este cea care-l defineşte cel mai bine.
„Pot să mă joc şi eu puţin cu Consiliul de Administraţie de la spital? Pot?? Pot??? Or pot, or plec… Nu vreau preşedinte, dar măcar membru!”. Acesta a fost motivul real al plecării lui Potor din PDL, faptul că i s-a refuzat numirea în Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean Alba. Mi-aţi luat jucăria, mă joc în altă parte, văd eu din mers cum o reglez.
Putem spune că a uneltit de această dată chiar împotriva propriei persoane. Un glonţ destinat foştilor prieteni care azi a ricoşat în cel care l-a tras. Iar arma s-a declanşat mai devreme decât şi-ar fi dorit Potor. Urmărind interviul realizam că pe de o parte îi reproşează Puterii şi administraţiei locale că nu a „exportat” valori umane reale la Bucureşti, spre deosebire de Opoziţie, pe vremea când era, la rândul ei, Putere. Pe de altă parte, el însuşi s-ar cam retrage din acelaşi Bucureşti spre care, înainte de a purcede, cu trenul, în afişul electoral, îl credea frumos şi bănos pentru a se desfăşura aici, local, cu altă jucărie cerută, mai mare şi mai frumoasă – Primăria Alba Iulia. În plus, se face că nu înţelege că „exportul” acesta de neuroni dinspre PNL au fost de fapt nişte reglări de conturi, nişte achitări de datorii şi, în definitiv, o simplă lipeală la ciolan, indiferent că avea forma unui consiliu de administraţie sau a unui birou parlamentar .
Cu alte cuvinte cităm: „Nu sunt îndrăgostit de Bucureşti sau de hotelul la care stau, naveta e grea, vreau acasă, eu sunt pentru alt fel de muncă”. Ne întrebăm de ce a cerut voturile albaiulienilor pentru a merge la Bucureşti?! Din păcate nici acasă nu e bine. De o bună bucată de timp nu mai e binevenit la masa familiei. La masa noii familii politice. Pentru ce să candidezi? Să ajungi primarul lui Atanasiu şi să ceri voie de fiecare dată când vrei să-ţi însuseşti câţiva metri pătraţi din domeniul public?
În acelaşi interviu domnul Potor a arătat că ştie, în mare, cam ce ar trebui făcut în munca de spital şi cât ar costa salvarea unui pacient, însă de aici şi până la a demonstra ce a făcut el, personal, în patru ani de mandat pentru spital e cale lungă. Pe care încă o parcurge acelaşi domn care, când e vorba de răspunsuri concrete, punctuale, preferă răspunsul „evaziv că-i mai permisiv”.
Ceea ce ar fi trebuit să fie pentru domnul doctor o vitamină electorală de sezon s-a transformat într-un medicament acru, prescris prost şi înghiţit pe nerăsuflate. Cu erupţii necontrolate la nivel de morală şi moralitate. Diagnosticul îl vor pune cetăţenii!

Sorin BUMB

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

21 Comentarii

Sophie 11 februarie 2012 at 19:15

Ce frumos din partea dumneavoastra domnule Sorin Bumb ca vreti sa stricati imaginea acestui domn care dupa parerea mea este respectabil !

Dorina 11 februarie 2012 at 19:18

respectabil?!

Barfonul orasului! 11 februarie 2012 at 21:03

I-auzi! Pai jegul asta de Potor barfeste toata suflarea orasului, prieteni sau dusmani, pe ei, pe sotiile lor si pe copii si daca au catel si pe ala! Unul nu scapa de mahalagismele lui Potor! E o şulfă ordinara cu apucaturi de tzatza, invidios, ranchiunos, prefacut si parsiv.

Niki 11 februarie 2012 at 21:44

Domnul Potor a fost si va fi un om sincer in adevaratul sens al cuvantului.Demnitatea, destoinicia,compasiune care o simte pentru oameni şi suferinţele acestora. Arată dragoste faţă de oameni-acesta este dr.Calin Potor.
„Se pare ca invidiem, mai mult decat pe altii, pe aceia care se ridica prin singura putere a aripilor lor, si se despart de cusca in care ceilalti raman inchisi”.

Ghita 11 februarie 2012 at 21:46

Apai domn` Bumb, da zvonurile cu furaturile din casa lu` Hava, nu tot Potorina le-a scos?

Dorina 11 februarie 2012 at 21:49

sunt vorbe in vant marca Potor,care vrea cu orice pret sa castige alegerile…uctsb

basilios 11 februarie 2012 at 21:55

Potor va da cu Halva de toti peretii.timpul pdl a expirat.

Aiudeanul 11 februarie 2012 at 23:34

Vaaai, si-a tras domnu’ Bumb scriitor… Ce frumos scrie el aici, cu neologisme si fraze bine inchegate in totala contradictie cu discursurile oligofrene de pana acum. S-a prins ca trebuie sa caute pe cineva care sa ii imbrace frumos lipsa de forma. Vede paiul si nu observa barna.

Gogu 12 februarie 2012 at 10:30

Fii serios ca Bumb deabea stie sa-si acrid numele. Asta e article facut de Coser sau Sava si Bumbu a iscalit sau a pus degetul. Pai vreo 10 cuvinte din articol nu le intelege cu dictionarul in mana si alte 5 nu le poate pronunta.
Pai grasutul de Bumb e invidios pe oricine si face frumos in fata stapanului.
Ce uita el e ca Potor a avut coaie cand si-a dat demisia. A renuntat la multe avantaje pt a ramane cat de cat vertical si a nu vota impotriva celor ce l-au trimis la Bucuresti.

?? 12 februarie 2012 at 10:27

Cine e acest nasturescu ? De unde a aparut ? Il stie cineva ?

alinuta 12 februarie 2012 at 10:55

nu il cunosc pe semnatarul articolului dar vreau sa zic ca are mare dreptate …semeni vant aduni furtuna…nu asa se zice dar ce sa i faci ..d nul doctor in acest moment nu isi prea gaseste locul se invarte ca un titirez …d nului doctor ii lipseste coloana vertebrala …sa vedem ce va face in viitor

Costel* 12 februarie 2012 at 13:01

Domnul doctor incet, incet se debaraseaza de educatia PDL-ista in care a fost format. Toti basistii stiu numai sa injure si sa amenite marinareste pentu ca educatie si cultura … canci …

robert115 12 februarie 2012 at 13:05

Daca asa vor cei de la PDL sa castige alegerile, sa le fie rusine. Sunt la conducerea acestui judet de o gramada de timp in care au avut posibilitatea sa demonstreze ce pot. Daca nu au facut-o, inseamna ca nu merita sa ne conduca. Asa ca incearca sa fure votul cetatenilor cu tot felul de mizerii. Asa e cel mai simplu; tu nu trebuie sa faci nimic, dar daca ti-ai desfiintat adversarul, tu castigi. Asta e politica PDL bazata pe discreditarea adversarilor.

Gogu 1 12 februarie 2012 at 14:41

Gogule,Gogule, tu esti Dutule, securistul Feneser ? Tu vorbesti jucator la capete ???!!!

Gogu 12 februarie 2012 at 15:01

Nu sunt Paul Voicu, dar sa nu Mai aici la nimeni.

Gogu 12 februarie 2012 at 15:03

Al drak ce mi se mai limba plimba-n gura. Iar or bagat astia sprit in apa…

SIMI 12 februarie 2012 at 20:52

multa lume suparata si odata cu inceperea campaniei cred ca se va pune de o cermeza pe cinste ,cu tot soiu de povesti si cum incep sa-i dau dreptate lui crin;bataia va fi pe viata si pe moarte;

rudotel 13 februarie 2012 at 8:20

vorba lui base………..bai……….linisteeeee…ce dracuuuuuuuuuuu………dar stefan bardan……….ce a facut ca deputat.?????????? a stiut cineva de el????????iae este bumb asta cu mainile mai scurte decat manecile de la haine?????pana acum n-a stiut nici dracu de tine………..ca existi……….baiiiiiiiiiiiii…..care-i treaba cu bazinul olimpic???????????????

alinuta 13 februarie 2012 at 11:49

pt costel …daca domnul doctor se debaraseaza de …educatie ..este foarte grav… atunci cum ii putem cere sa aiba un crez politic o doctrina . pentru o persoana echilibrata si cu adevaratul sens de politicean nu se poate in nici un caz sa te culci pd list si sa te trezesti dimineata ps dist sau mai stiu eu ce ….politica pentre POLITICENI de profesie ar trebui sa fie ca religia ..SFANTA…

Costel* 13 februarie 2012 at 11:55

Domnul Potor fiind mare specialist in educatie o sa imparta in noua campanie galeti galbene pentru ca in campania prezidentiala impartea cetatenilor Albei alaturi de fotograful amator al primariei galeti portocalii si din difuzorul PDL-ist manele basiste.

Doru 14 februarie 2012 at 10:32

HAOLEU… MINCATI-AS „bumbule”, ha ce a facut asta , mincati-as??? Da ce ai asa ciuda pa el, mincati-as?? Ha avut ceva cu puradeii lui „BUMB”???Daca , a havut, hai sa „avem grija de el”… Pai ce crede el, un amarit de doftor, se pune el cu ditamai tiganocii, de la (H)Alba???…pai cine se pune cu „clanul’:bumbu?????(fuck them!)

Comentariile sunt oprite